Clever Clara Can – Gratis e-bok!

Just nu har vi en kampanj på Clever Clara Can på Amazon. Den är GRATIS! Och gratis är ju extra gott.

Clever Clara Can är den engelska versionen av Kluriga Klara kan själv, skriven av mig och charmigt illustrerad av Elina Höglander. Passar barn i åldern 2-4 år.

Clever Clara Can

The clever little girl Clara should get dressed. But what is she doing instead? And why?

Klara 2

Boken finns tillgänglig i många länder, till exempel:
USA: Amazon.com
Storbritannien: Amazon.co.uk
Australien: Amazon.com.au
Kanada: Amazon.ca
Spanien: Amazon.es

Några kommentarer om den svenska boken:

 • Annelie: ”… lille Tristan vill helst att vi läser din bok flera gånger på raken, inte byta till nån annan som vi brukar göra. Mycket gott betyg vill jag lova!”
 • Susanne (dagbarnvårdare): ”Jag läste den en gång, jag läste den två gånger, jag läste den TRE gånger. Inte för att den var svårläst. Utan för att barnen ville höra den gång på gång.”
 • Hörni: ”Boken är jättebra och du ska vara stolt över den. Jag fick läsa den flera gånger i rad för Lilla Mu när hon fick den. Igenkänningsfaktorn var väldigt hög. :)
 • Amanda: ”Kluriga Klara är min sons favoritbok just nu. När han var mindre var jag tvungen att läsa hans namn istället, för han var övertygad om att det var han som var på bilderna. De har likadant hår. :)”

Och du. Om du inte har någon Kindle läsplatta kan du ladda ner en Kindle Reader App. Gratis. Jag har laddat ner den på min iPad och den fungerar alldeles utmärkt. Bra att ha i vilket fall som helst eftersom det finns så mycket böcker på Amazon, väldigt många gratis.

Så ladda ner nu bara! Kampanjen pågår till och med 20:e mars.

 

22 tankar kring ”Clever Clara Can – Gratis e-bok!

 1. Gunnel

  Vilken förmån! Jag köpte den till mina två minsta barnbarn på svenska, eftersom föräldrarna vill att de ska kunna det språket också…fast det lutar åt att jag skulle ladda ner den till Daniel….så hans mamma kan läsa den. Boken är toppen! Kram

  Svara
 2. BP

  Det är ju himla synd att jag varken har barn eller barnbarn.Men jag kan tala om för dig att din bok står i skyltfönstret på Akademibokhandeln vid Odenplan där jag jobbar. Så det roliga och fräcka omslaget har jag sett två gånger per dag i en hel vecka nu. Studsade till när jag såg just omslaget – yrkesskada från min sida, jag vet.

  Fantastiskt att boken har översatts till fler språk och säljs via Amazon. Sto:-)rt GRATTIS till den succén. Kul att ha en kändis som bloggkompis

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Nja, den borde inte finnas i den skylten. Det är ju en e-bok. Och det svenska originalet är slutsåld, dessutom ser den inte likadan ut.

   Tack tack! Men hold your horses. Jag har låtit översätta den själv och kändis är jag inte. Men bloggkompis är jag!

   Svara
   1. BP

    Ska kolla på Måndag (har haft semester igår och idag)! Om jag misstagit mig kan jag väl säga som så att omslagen måste vara väldigt lika varandra i så fall. Eller så behöver jag nya glasögon;-)

    Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Just det ja, det gjorde du. Tack! Det är alltid lika roligt att få höra. *Myser*

   Svara
 3. Pernilla

  Jag blir glad av att bara se omslaget. Hoppas boken finns att få tag på framöver, igen.
  Nu har jag skicka länken till mina systerdottersbarn (jag är typ gammelmoster) i London. Den lilla av dem kommer helt säkert älska den.
  /P

  Svara
 4. mickandialog

  Härligt inlägg. Håller själv på med barnbok, fast för något äldre. Tar väldig tid på mig. Jag är ju sjuk.
  Kanske kan du kritisera en dag.
  kramis

  Svara
 5. TantGlad

  Vilken fin bok. Den gillar jag……fast måste man vara barn för att läsa den? Kan man inte vara ett stort barn som jag och nästan på de 50 för att gilla den. Jag har ju inga barn själv. Tänkte………..jag gillar ju barnböcker hihihi.

  Söndagsbuskram från TantBus!

  Svara
 6. Annika

  Har ju fått ett bonusbarnbarn på drygt 2 år så detta vore ju en helt perfekt bok för henne. Tack för tipset och grattis till de fina kommentarerna du fått. Kram

  Svara
 7. Andra året i Hjo

  Jaha ja, Kluriga Klara känner jag förstås till eftersom jag är gammal bibliotekarie – dock ej på barnsidan. Ska hålla den i minnet till barnbarnen kommer, vilket de väl gör förr eller senare.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.