Vad jag jobbar med

Webbplatser, content och användarvänlighet

Tooltip kallas den lilla ruta som ofta dyker upp vid muspekaren när något behöver förklaras eller förtydligas. Det är det jag gör – producerar webbplatser och skriver texter som folk förstår och kan relatera till.  Jag är också usabilityexpert (UX), det vill säga att jag kan säga om designen på din webbplats är bra ur kund/besökssynpunkt. Det räcker inte att sajten är snygg – den måste vara rätt och lätt också.

Du är välkommen att kontakta mig på lotta (at) tooltip.se eller 070-522 37 01 om du behöver hjälp med:

  • bygga en webbplats,
  • content,
  • storytelling,
  • textredigering/uppdatering,
  • målgruppsanpassning,
  • UX, användarvänlighetsgenomgång,
  • korrekturläsning.

Frilansjournalist

Att skriva reportage, artiklar, krönikor och även fotografera till tidningar är en del av mitt jobb. Jag skriver mest för veckotidningar och lokala magasin, men även fackpress. Jag har varit lokalredaktör för ett antal lokala magasin.

Du är välkommen att kontakta mig på lotta (at) tooltip.se eller 070-522 37 01 om du vill diskutera ett frilansuppdrag.