Vad jag jobbar med

Frilansjournalist

Att skriva reportage, artiklar och krönikor är mitt huvudsakliga jobb. Jag skriver mest för veckotidningar och lokala magasin, men även fackpress. Jag har varit lokalredaktör för ett antal lokala magasin. Fotograferar själv.

Du är välkommen att kontakta mig på info (at) tooltip.se eller 070-522 37 01 om du vill diskutera ett frilansuppdrag.

Content, webb och användarvänlighet

Tooltip kallas den lilla ruta som ofta dyker upp vid muspekaren när något behöver förklaras eller förtydligas. Det är det jag gör – skriver texter som folk förstår och kan relatera till. Både på webb och på papper. Jag är också usabilityexpert, det vill säga att jag kan säga om designen på din hemsida är bra ur kund/besökssynpunkt. Det räcker inte att hemsidan är snygg – den måste vara rätt och lätt också.

Du är välkommen att kontakta mig på info (at) tooltip.se eller 070-522 37 01 om du behöver hjälp med:

  • content,
  • storytelling,
  • textredigering/uppdatering,
  • målgruppsanpassning,
  • UX, användarvänlighetsgenomgång,
  • korrekturläsning.