Mina böcker

Det magiska svärdet är min och Elina Höglanders andra barnbok. Det är en klassisk saga, skriven för åldrarna 3-6 år. Utkom den 20 december 2017 och finns att köpa  bland annat på bokus.com, adlibris.com och cdon.com. Du kan förstås även köpa den direkt från förlaget WhipMedia. Kontakta mig om du vill ha en signerad bok.

 

UrJord_omslag test ljudbok

Ur jord är de komna släpptes som ljudbok i november 2015. Den är nytänkande både i sin genre miljöthriller och i sitt format som är kortroman. Den finns hos Bokus,  Adlibris, Storytel, Muntligt, Bokii, Load2hear  och förstås på biblioteken.

 

Omslag e-bok Kluriga Klara

Kluriga Klara kan själv är en bilderbok för 2-4-åringar. Den fick fina recensioner som tryckt bok och är slutsåld sedan en längre tid tillbaka. Men nu finns den som e-bok på Amazon.com! Den läsare som man behöver om man inte har Amazons Kindle går att ladda ner gratis här eller ladda ner som en vanlig app. Elina Höglander, magicpen.dk, har gjort de charmiga illustrationerna.

 

Omslag I gränslandet mindre

I gränslandet består av tre noveller som ger dig rysningar. De är klassiska skräcknoveller, helt utan vampyrer och blod. Eller ja, nästan i alla fall. Den finns att ladda ner som e-bok här till höger och på bland annat Bokus, Adlibris, iBooks, Bokon, Addbooks, Muntligt och Amazon. Du kan också låna den gratis på biblioteket. Om just ditt bibliotek inte har den, fråga så tar de in den.

 

Framsida Ur jord är de komna brun

Miljöthrillern Ur jord är de komna publicerades i början av maj 2015. Det är en kortroman som finns som e-bok bland annat på iBooks, Adlibris, Bokus (Dito), Bokon, Digibok, CDON, bibliotek och ett antal andra sajter där man laddar ner böcker till läsplattor, datorer och mobiler.

 

Clever Clara Can

Clever Clara Can, den engelska översättningen av Kluriga Klara kan själv finns som e-bok från december 2014 på amazon.com, amazon.co.uk och ett antal andra länder. Ladda ner gratis Kindle Reader här.

 

en-bekantskap-som-beror-antologi

Antologin En bekantskap som berör. Finns bland annat på Adlibris och Bokus.

 

inspirationsspridaren

Inspirationsspridaren, 65 korta berättelser ur livet. Finns hos Adlibris och Bokus.

 

nattmaror framsida

Nattmaror är en skräckantologi. Finns hos Bokus.

 

Kluriga Klara framsida

Kluriga Klara kan själv, en bilderbok för 2-4-åringar. Slutsåld.

 

debutidod

I deckarantologin Debut i död gjorde jag min debut som författare. Finns hos Adlibris som bok och som e-bok och på Bokus som bok och e-bok.