Får får får?

Får får får är en gammal gåta – den kan väl alla.

En nyare variant lyder: Vet du vad fårens ungar kallas?

Ser du den som står på sin mamma? Bonden berättade att så gör de ofta och när de bara är några dagar gamla. Upp och trampa på morsan bara!
Efter att ha varit hemma en vecka med stissiga och högljudda knoddar (långvariga decibelstinna skrattattacker utlöses av simpla saker som: Min Barbies bebis har pyttesmå byxor), det brukar ju ta någon vecka innan de har varvat ner efter skola och fritids, så känner även jag mig stampad och trampad på.

Just det, gåtan. Jo, de kallas

.

.

.

 

.

.

.

bähähähähäbisar.

Varning på den?

Jag sa ju att jag känner mig stampad på, lite som en vindruva typ. Eller ett utskitet päron. Välj det som passar.

Bäää.

12 tankar kring ”Får får får?

 1. Freja

  Hahaha, jag tyckte den var kul… Själv löser jag den där nedvarvningen från skolan med att låta dem vara själva hemma… Jag bara ringer och kollar att de går upp i någotsånär vettig tid och inte sover bort hela dagen…

  Svara
 2. Ann-Mari

  De blir som kalvar på grönbete 🙂 Men vad skönt för dem att de har dig att ”stampa” på medan de rusar av sig skolrutinerna och vänjer sig vid ledighet 🙂
  Styrkeram 😉

  Svara
 3. Susanne P

  Åhhhhh….DEN var dålig!!!
  (men jag skrattar här högt för mig själv)

  Sv. ja, du skulle gärna vilja veta vad jag gör om nätterna va?! 😉

  Kram & hoppas barnen finner ”sommarlovslugnlunket” snart. (nu vet jag inte om det finns ett ord som heter så men om inte, så har jag just nu hittat på ett nytt ord som platsar i nationalencyklopedin)

  Svara
 4. Annelie

  Jodå, dom håller sig, jag har bara lagt på toppingen och fryst in dom, pärlor och spray läggs på när dom tinat. Sprayen har jag köpt på ”The English shop” i Söderhallarna. Där har dom allt man behöver för att göra cupcakes! Jättemysig butik.
  Tack för kommentaren om bilden på tulpanerna, gjorde mig varm om hjärtat!♥

  Svara
 5. Gun

  Hahaha! 🙂
  Vår yngsta kallade fåren för bär när han var liten, så det hänger med i vår familj fortfarande.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.