Kära Nån

Kära Nån,

Du har varit hos oss länge nu och börjar antagligen känna dig väldigt hemma hos oss, kanske till och med som en i familjen. Därför kanske det kommer som en överraskning för dig att vi faktiskt tycker att det är dags för dig att gå vidare nu.

Du gör inte så mycket väsen av dig men ändå lyckas du vända upp-och-ner på hela vår vardag. Det är alltid du som har tagit saker, flyttat på saker, ätit upp goda saker, gömt saker och glömt saker. Bara idag är det en vante och lyckonyckelring som du har slarvat bort. Ibland hoppar du in när något behöver hämtas eller när barnen behöver hjälp med sånt som de redan kan men inte har någon lust att göra. Men Nån, ärligt talat så är de hjälperna björntjänster.

Därför Nån, vill vi att du flyttar omgående. Vi hoppas att du hittar en familj som bättre än vi uppskattar dina förmågor.

Lycka till!

Vänliga hälsningar
Familjen


Har nån sett det där brevet som jag skrev förut?!

22 tankar kring ”Kära Nån

 1. Annelie

  Så jäkla bra! Han har bott hos mig också, han flyttade i ungefär samma veva som barnen flyttade…. konstigt, han trivdes väl inte längre, det blev kanske för tyst eller nåt!

  Svara
 2. Helen

  God morgon!

  NÅN måste ha stor släkt och jag har inte bara en för han måste ha hämtat fru och barn också!

  Sv. Tack för tipsen! Det var bara ordvrängerier som kanske behöver analyseras mera….Fast det blir kanske för förvirrande när det avslutas med en fråga.

  Bamsekramar från ett grått Skåne, nu ska jag snacka med C som håller på att släppa ut de fyrbenta.

  Helen

  Svara
 3. Ia

  Den där Nån…flyttar aldrig….verkar dessutom avla av sig som bara den. Jag har försökt flytta ifrån Nån men Nån följer bara efter….I den här bostaden verkar dessutom Nån ha en mycket framträdande position!!!!

  Svara
 4. murvlan

  Kära Nån, har bott i vårt hus i evigheter och dessutom ynglat av sig till mina döttrars boenden.
  Även hos min systerdotter vars mor, min syster klagar över Nån som alltid tar över och sabbar tillvaron , hart när skapar nervsammanbrott.

  Ha det gott, svårt att ge Nån kicken.

  Svara
 5. Ewa Pihl

  Nå’n är på väg att bli Motorvägsled innan småvägarna kommer.. he-he-he….
  Nå’n är då en ständig gäst, det finns ju en del nå’n som gillar att störa i hemmen, faktiskt….
  har varit med om några..Pihlan

  Svara
 6. Ama de casa

  sv: ”Jag” scannar in alla bilder.
  Nejdå. Det är Anders som gör det. Innan vi flyttade ner hit för 4,5 år sen så scannade han in alla diabilder (drygt 10.000) och sen slängde vi originalen. Nu är pappersbilderna på G, men dom är inte lika många 🙂

  Svara
 7. Helen

  Snälla rara, du är go du!

  Jodå tack, jag har lagat mat, lagat och lagat, värmt en köttgryta och kokat påsris…..och ett glas blodförtunnande till.

  Nu skall jag läsa av bloggen lite innan sägen/soffan!

  Nattikramar
  Helen

  Svara
 8. Diana

  Åh har ni en ”nån” hos er, själv har vi uppenbarligen ”någon annan”. Ja, det är inte uttalat men ibland (rätt så ofta) verkar det som om denna någon annan ska ta hand om de tråkiga sysslorna i hemmet. 🙂
  Och nej, jag har inga barn… bara en gubbe.

  Svara
 9. Ulrika

  Hemma hos oss är det Ingen som gör nåt! Ingen har diskat den flottiga stekpannan från igår och jag slår vad om att Ingen har köpt toapapper heller…Gaaaaahhhh!

  Svara
 10. Helen

  Hallå, hallå…….

  Hur är det där i norr??
  Här skiner solen och nu kommer rullis!

  Kram

  Svara
 11. Ann-Mari

  Nu hinner jag inte läsa bakåt längre! Hur kul det än är att hitta till en ny, och väldigt intressant blogg!, är det tidsdrygt också. Man vill läsa tillbaka, typ 2 år, och försöka hinna med det på en dag 😉

  Du skriver fängslande, humoristiskt och har väldigt intressanta inlägg! Det är som krydda på moset när man känner igen sig :-).

  Nån och hans tvilling Vem? bodde hos oss. När vi flyttade beslöt vi lämna dem kvar, men de nya ägarna måste slutligen ha eftersänt dem, för du är de hos oss igen 😉

  Svara
 12. Svorskan

  Hahaha! Alltid är det ”nån”.
  Sv: Jag måste varje kväll ta Frukt&Fiber (det enda medlet som hjälper)annars är jag konstant förstoppad oavsett vad och hur jag äter. Ett halvt dygn efter att jag började äta magnesium så fungerar magen (utan Frukt&Fiber) för första gången på typ 20-30 år. Jag känner mig och rent allmänt piggare i kroppen. Sen finns det en del andra saker också, men det är mer diffust så jag vågar inte påstå att det ha med Magnesium att göra.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.