Bloggvän bland blommor

Idag har jag haft en härlig dag. Storm och allmänt skitväder men på Slottsträdgården Ulriksdal mår själen och kroppen prima. Speciellt i gott sällskap. För jag har träffat en bloggvän idag: Genom farmors ögon-Annelie. Inte ett dugg farmorig. En kul typ. Med jävla mycket pengar. Ja, det är hennes ord, inte mina.

Så klart var jag lite nyfiken på hur hon skulle vara.

Hon var helt normal (ja, vad annat kan jag skriva?! Hon kommer ju att läsa det här?!) men roligare, med en så där lagom rapp tunga (och det är rätt vasst i min smak) och varmare.

Och så klickar hon mycket. Nästan konstant. För hon ska bli fotograf. Eller ja, hon är redan fotograf – men hon har inte fattat att hon ska bli en professionell sådan. Kolla hennes blogg och håll med.

Undrar du hur hon ser ut – hon som varken är farmorig eller ser farmorig ut?

Ja, inte så här i alla fall.

Mycket snyggare. Och gladare.

Och klickigare liksom.

Vi hann förstås med att klick insupa skönheter också.

Och läckra saker.

Men, är det inte Annelie som skymtar klick därborta?

Nä, jag såg fel.

Fast Annelie är också en färgstark person. Men helt befriad från krusiduller som damen här ovan. Jag tycker det är så skönt med männískor som bara är – och är nöjda med det.

Tack snälla Annelie klick för en underbar dag. Hoppas att du vill göra det igen och att du hade en lika trevlig och okonstlad dag som jag. Det finns nog någon grej kvar som du inte fotade. Eventuellt. Om inte annat så kommer det ju nya.

Och så är ju maten sååå god. Klick.


12 tankar kring ”Bloggvän bland blommor

 1. Helen

  Sicka fruntimmer, drar i väg till Ulriksdal så där bara!
  Roligt att höra att ni haft en trevlig stund tillsammans, såna är viktiga!

  Sv.Kom jag ut i en sån kreation så skrämde jag hästarna på flykten.
  Att produktionen sker utomlands visste jag, numera finns det väl ingen textilindustri kvar här!
  Nattikramar

  Svara
 2. Annelie

  Hahahaha, jag slänger också med håret, hmmmm, det gick inte så bra, jag har ju inget att slänga med.
  Vad konstigt det är att läsa någon annans beskrivning på sig själv, spännande.
  Professionell? Jo man tackar, man tackar!
  Jag bugar mig, och jag hoppas du ser att jag rodnar lite också.
  Såklart jag mailar bilden till dig, och jag hoppas verkligen att jag får äta lunch med dig igen. Gärna på samma ställe…

  Svara
 3. Carpe Diem

  Lyckliga du som fick en dag med ”farmor”. Visst är hon en toppen kvinna. Rapp är bara förnamnet och klick är i underkant, ha, ha. Vet precis vad du menar:-) Låter som om ni hade en attans mysig dag tillsammans. Så roligt. Jag har också träffat Annelie via bloggen och jag vågar påstå att jag funnit en fotovän för framtiden. Vore kul att hänga med er nästa gång girls. Jag har varit inne ett tag på din blogg utan att ge mig tillkänna. Gillar det du skriver. Ord det är du duktig på. Min svenska lärare från gymnasiet skulle älskat dig lika mycket som hon ogillade mig och min hantering av det svenska språket ;-). Ha en fin dag i snöbuset.

  Svara
 4. Camilla

  Oj…vilken dag du haft!
  Kul att träffa bloggvänner live.
  När kommer du till Norrland så VI kan träffas? 🙂
  För om du har hört att vi norrlänningar pratar långsamt och att vi är fåordig,DÅ ska vi ändra på den fördomen. För syrran(Susanne P) och jag…vi kan prata ihjäl vem som helst 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 5. Anonym

  Glömde att säga att det var inte min Gubbe som sa så,fast man kunde tro det 😉
  Kram på dig!

  Svara
 6. Svorskan

  Vad roligt! Jag tycker det är jätteroligt att träffa blogg-kompisar och det får gärna vara lättsamt över en fika så där. Kul!

  Svara
 7. Svorskan

  Sv: Tack för fin kommentar. Vanligen är det svårt att inte ta åt sig och då är jag nog mer benägen att inte lyfta fram kommentaren. Nu ville jag mer bara markera. 🙂

  Svara
 8. snyggmormor

  Nämen, jag brukar åka dit och luncha med mina bokcirkelvänner ca 2ggr/år. Det är så mysigt där och gott!! jag tror nog att din bloggvän hade lika trevligt och roligt som du !

  Kram

  Svara
 9. Pingback: Vad har Ulla gjort för ont? | Äntligen måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.