Pirr i magen och jordbävning

I morgon är det en liten lansering av ”Debut i död”, boken som jag är en av författarna till. Jag säger liten, för det är på Bokia i Strängnäs.

Med signering och högläsning. Vid tanken på det övergår pirret i magen till rena rama infernot, som om jag har svalt tusen hysteriska getingar.

Inte för själva framträdandet utan för den skrämmande tanken att det inte kommer någon. Tänk om det bara är vi, några av författarna, och förlagets personal där. Tänk om. Det känns som om det är en uppenbar risk för det. Jag menar, hur många bor det i Strängnäs? Som är intresserade av just den här boken?

Några kanske blir inlockade av de gratis förfriskningarna, men det betyder inte att de vill köpa en bok för 199 kronor – signerad eller ej. Av helt okända debutanter. Hjälp.

Infernot i magen når ny toppnotering.

Och i morse sa den mycket klädintresserade Krusidullan att hon vill ha klänning på i morgon.

”Visst får du det”, svarade jag och plötsligt slog den mig, alla kvinnors satiriska och sataniska tanke.

”VAD SKA JAG HA PÅ MIG!?”

Pirret i magen är nu likvärdigt med 5,8 på Richterskalan. Och jag närmar mig min debut i död.


16 tankar kring ”Pirr i magen och jordbävning

 1. fialia

  Grattis! Ta på ngt du trivs i är mitt råd. Synd att det är så långt bort annars hade jag kommit.Om inte annat så för förfriskningarna, hehehe
  lycka till!!!!
  Fia

  Svara
 2. Helen

  Du behöver inte tvivla, se det som en liten test inför kommande och mycket större lanseringar! Träning ger färdighet! Håller med F, inte för fint bara!
  Utomhusklart! Kram

  Svara
 3. Snyggmormor

  Hej!

  Oj oj, jag tror ni kommer att sälja som smör i solsken. Böcker överlag är oerhört populärt just nu och inte minst med författaren själv. Jag var på författarkryssning i helgen och det var kanon, jag lovar!

  Angående läsplatta så är den ett jättebra hjälpmedel för mig. Visst det finns säkert och kommer säkert bättre varianter än den jag har. (Letto från adlibris) Första gången jag läste med plattan slickade jag på fingret när det var dags att vända blad…haha…kom på mig själv, liksom. Just nu duger den här alldeles utmärkt och jag är glad att jag kan läsa obehindrat med den. Lätt att använda också! Gillar den skarpt!

  Lycka till och trevlig helg!

  //Snyggmormor

  Svara
 4. Annika

  Där skulle jag vilja vara … Det kommer gå bra, är helt övertygad om det … Var köper man den boken? … pokonis A

  Svara
 5. Annelie

  Hoppas det gick bra idag!? Eller jag menar ju förståss, visst gick det superbra!?
  Jag vidhåller fortfarande att din är en bland de bästa novellerna i boken! Det här är och blir jäkligt bra för dig!
  (vad hade du på dig?) *skratt*

  Svara
 6. Helen

  Tackar för supporten……..
  Nyfiken, hur gick det! Bättre än bra skulle jag tro för det måste vara ying och yang, hästskrällena sprang till skogs och gick inte ens i mål!
  Jodå, det finns en liten en strax vid sidan av Åbys bana! KRam

  Svara
 7. Helen

  Ang. mackan. Har ingen aning! Nån måtta får det vara på servicen! Nu skall servitrisen gå och nanna! Ta de rosa med dig i sängen ……
  Nattiiiiiiikram

  Svara
 8. || mannen som kan prata om hundar ||

  Jag kommer kanske själv att ge ut en bok en dag, så jag lär väl möta samma problem 😛 Får försöka jobba fram en välkänd profil innan den dagen kommer 🙂

  Sv: Ja, det finns många roliga leksaker till hundar, men just mina tycks ha sönder även de mest hållbara saker – och tennisbollar har inte lång livslängd hos oss :S

  Svara
 9. Lizette

  Hej igen vännen.
  Jag håller tusen tummar för att allt gick superbra och att ni sålde massor av böcker och att du fick stå och sola dig i lyckan över att ha fått ta del av en egen bok.

  Kram fina, Lizette

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.