Hur luktar din brevlåda?

Räkningar och reklam utklädd till samhällsinformation, det är vad som brukar ligga i min brevlåda. Och med jämna mellanrum en hurtig anmodan från Postkodlotteriet att jag måste gå med. (När ger de upp?! 2018 eller?)

Men förra veckan låg där en katt bland hermelinerna. Ett kuvert fullklistrat med glada gröna grodor som låg, satt, grimaserade, var utklädda osv osv. Knoddarna hade MYCKET svårt att tro att det var till mamma. Det var dessutom tjockt och det rasslade svagt om det. Men det allra märkligaste var doften: Kanel. Hela brevlådan doftade kanel!

Det mystiska brevet innehöll müsli. Jodå, du läste rätt: müsli. Inte så värst ofta man får müsli i ett brev va? De gånger det hänt mig är lätt räknade på ena handens tumme (som just nu har en mörkt lila nagel. Jag säger bara en sak: köp inte Niveas nagellack).

Tack kära bloggsyster som skickade mig din hemgjorda müsli: Tack ända nerifrån djupet av min brevlåda!

Jag undrar nu: Är det vanligt att skicka müsli till varann? Är det kanske bara så att jag har haft såna konstiga vänner förut, som inte riktigt förstått att enligt rådande brevetikett så ska man skicka müsli till sina vänner x antal gånger per år?

Som doftljus för brevlådan.


9 tankar kring ”Hur luktar din brevlåda?

 1. Helen

  Du vet ju svaret! Lika vanligt som att skicka soyabönor, eller? Fast de är doftfria……….Snart så kommer det onyttigheter! Sussa sött! Kram

  Svara
 2. elina

  VILL OCKSÅ ha musli i brevlådan:-) vilken service!!! (japp har fått en ny ritbräda, som är lite större, dærför kan man rita lite andra format….vilken ger lite mer freedom:-) ha t!

  Svara
 3. Henrik Olsson

  … så det är inte bara jag som har problem med att bli av med breven från postkodlotteriet? Jag har ringt dem, mailat dem, och skickat brev. Inget hjälper, och dem fortsätter bara att skicka sin brev! Miljövänligt? Knappast.

  Sv: Ja, visst ska hundar skämmas bort! Mina tillhör nog bland de mest bortskämda 😛

  Trevlig helg!

  Svara
 4. Lizette

  Hej söta.
  Tänk att du skrev ett inlägg om min underbara kaneldoftande musli. Underbart att läsa nu i allt möss stickande. Blev så häpen-men väldigt road och glad. Hoppas du fick mer smak vännen, varm kram Lizette

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.