Doften av regn och nyklippt gräs…

…är dofter som jag älskar och mår bra av. De första syrenerna, äppelträdens vitrosa sötma, barrträdens friskhet, myllans mustighet mmmmmmm.

Mina barn tycker att avgaser luktar gott. De blir saliga när vi är i parkeringshuset som stinker av gamla och nya avgaser. På riktigt. ”Aaaahhhh vad det luktar gott här”, säger de alltid i p-huset och ler lyckligt.

Kan man då anta att jag har misslyckats med att få mina barn naturintresserade?

Mmmmmm avgaser…


4 tankar kring ”Doften av regn och nyklippt gräs…

 1. Helen

  Aj då, trodde du tog ledigt fred-lörd! Sorry!!
  Å jag som trodde att lantdoften fastnade i luktsinnet! Du måste råda bot! Avvänja dem¨å det snaraste! Skickar gärna lantliga dofter om behovet uppstår och närheten till dessa är svåra att nå från hemmets vrå!
  Ingen skumpa för ingen var först med sin rumpa och nu sitter jag på min och detsamma gör väl du på din!
  Må väl! Kramar

  Svara
 2. fialia

  Nja!!??
  Kanske för mycket skogsmulle, därför????
  Sonen tycker bensin vid tankning luktar gott!
  Hua, vad säger det om mig?
  ha de Fia

  Svara
 3. Helen

  Erkänner bristande vokabulär, men det ordet fanns inte ens på Google och den gåtan löser inte jag idag! Ledningarna är inte ihop kopplade för ekvilibisteri ( ha ha det finns nog inte heller) men du fattar! Kramar Helen

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.