Snart kommer min miljöthriller! Och jag behöver din hjälp.

Så underbart.

Så härligt.

Snart är den ute på marknaden, min miljöthriller Ur jord är de komna. Det är så spännande, nästan så jag inte behöver läsa några thrillers på ett tag, det räcker med att ge ut en.

Just nu har jag ett angenämt men otroligt svårt val att göra: Att välja framsida. Jo, jag säger framsida istället för omslag eftersom det är en e-bok. Att publicera en miljöthriller som pappersbok känns ju lite som att kacka i eget bo, om du förstår vad jag menar.

Har du lust att hjälpa mig att välja genom att säga vilken du tycker är bäst?

Ur jord är de komna grå

 

Ur jord är de komna sepia

 

Ur jord är de komna svart

Grå, brun eller svart? Kan berätta att det inte är någon feel-goodhistoria så glada, käcka färger går bort av bara farten.

Tack snälla för hjälpen!

22 tankar kring ”Snart kommer min miljöthriller! Och jag behöver din hjälp.

 1. Cathrine

  Tjoho vad roligt!
  Jag tycker mitten! Min motivering är att den färgen passar till titeln, så att säga!
  Lycka till Lotta!!
  Kram C

  Svara
 2. Susanne P

  Så spännande!
  Jag röstar på den mittersta bilden. Jag gick helt på magkänslan.
  E-bok…den kommer jag att läsa! När kommer den ut?

  Kram & lycka till!

  Svara
 3. Mormor

  Hm lite svårt, tycker vilken som fungerar … fast jag är mycket för det svarta så det är mitt val … Spännande … /Mormor

  Svara
 4. Gunnel

  Jag röstar på den sista. en thriller får gärna var så mörk och hemsk som möjligt och mörkare än svart kan det nog inte bli. När går den att beställa. Kram?

  Svara
 5. BP

  Coolt! Alltså titeln påminner om tv-serien – miljöthrillern Jordskott – som jag följer = sitter klistrad framför.
  Å eftersom jag har en viss erfarenhet av att göra omslag till pappersböcker (mitt förlag ger ut både pappersböcker, pdf och e-pub) så säger jag ettan. Den är mest dramatisk och mest spännande att titta på.

  Bra omslag för pappersböcker är inte lika ”käckt” för en e-bok. Många förlag anpassar (= gör små förändringar) därför sina böcker till epub.

  PS. Pappersindustrin vill ju också leva;-) DS.

  Svara
 6. Pernilla

  Miljöthriller? Låter som mycket koldioxid och miljöutsläpp. Viktiga saker det där. Vi behöver en uppläxning. Är det de, den handlar om?
  Röstar på bilden i mitten.
  /P

  Svara
 7. Tofflan

  Jag gillar den första, den är kyyyligt blå… 😛 (Utan att ha läst din bok, men med tanke på att du skrev att det är en miljöthriller etc etc)

  Svara
 8. Marina

  Vad spännande! Jag ser verkligen fram emot att läsa den! När det gäller omslaget så säger jag spontant nummer ett, jag kan inte riktigt förklara varför, det bara kändes så. (Antar att det blir bra oavsett vilket det blir) Stort lycka till med valet!

  Svara
 9. Krönikören Inläggsförfattare

  Stort tack till alla! Jag lade ut samma fråga i en författargrupp på Facebook och där tyckte de flesta att den bruna varianten var bäst. De flesta andra (inte författare eller i branschen) tyckte den svarta. Intressant! Vi får se vad det blir, bollen ligger hos förlaget, fast jag har en del att säga till om.

  Tack igen!

  Svara
 10. Annika

  Fastnade för den sista. Om det är en läskig bok så vill man redan då man ser omslaget känna att den verkligen är det. Så jag tycker den svarta. Lycka till.
  Kram

  Svara
 11. Ergo sum

  Åhhh – vilken underbar titel!!! ÄLSKAR sådant! Och jag kommer att läsa den – trots att jag inte läser thriller och/eller detektivromaner! Bara för att jag vet att du skriver briljant.

  Hoppas du får en bra helg – med sommarvärme ;)) Kram

  Svara
 12. Tjejsnackaren

  Så kul, och så himla duktig du är, jag är grymt imponerad! Jag fastnade direkt för den svarta, tycker den verkar passa bäst till bokens stämning och innehåll. Plus att den syns mer.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.