Dubbel lycka!

”Det enda jag vill ha när jag fyller 10 år är en mobil”, sa Kloker.

När i princip alla kompisar har en, och har haft sina länge, är det inte så konstigt. Däremot tycker jag fortfarande att det är lite konstigt att barn måste ha en mobil när de bara är 7-8 år. Om de går till och från skolan själva, är det en annan sak, men det är det nästan ingen som gör. Annars så finns det ju telefoner både i skolan och på fritids.

Häromdagen fyllde Kloker 10 år och blev förstås grattad i sängen.

Vad kan det här vara?

Jaha, en kartong med nåt i.

Är det verkligen en mobil? Törs jag tro det?

Det Är en mobil.

DET ÄR EN MOBIL! JAG HAR FÅTT EN MOBIL!

Kloker blev förstås alldeles överlycklig. Och jag blir lycklig av att se honom lycklig.

—————————————————————————————–

Jag brukar inte lägga ut bilder på mina barn, men den här gången gör jag det. Och Kloker tycker att det är okej.

 

19 tankar kring ”Dubbel lycka!

 1. Ann-Mari

  Härlig bildserie! Jag blir glad över att se hans ansiktsuttryck djupna till ett underbart leende 😀
  ha ett fint veckoslut!
  Ann-Mari

  Svara
 2. PeterL

  Jag vet själv hur tveksamt det kan vara att lägga ut bilder på sina barn och barnbarn. Det är en balansgång på en väldigt tunn lina, man vill ju inte alltid att dom ska behöva vara med och behöva stå för sina föräldrars skriverier. Det har dom verkligen inte bett om.

  Men glädjen i ”Klokers” ansikte är verkligen smittande och inspirerande.
  Grattis grabben!

  Svara
 3. Freja

  Jag kan tycka det är OK för barn som har dubbelt boende att ha mobil, men vi väntade med mobil till våra barn betydligt längre än vad deras kompisar fått vänta. De fick båda tv¨vänta tills de nästan var 12 år. Dottern fick sin i julklapp och reagerade som din son. När hon höll på att öppna paketet ringde mannen upp den nya mobilen, som låg i paketet, och hon trodde ändå att det bara var en leksaksmobil i flera minuter… Har aldrig sett henne bli så glad över något… Och nu använder hon den knappt…

  Svara
 4. ergo sum

  Jag tycker att det verkar som om Kloker har en kloker mamma. B har nyligen fått sin första mobil – han börjar i sexan i höst. L kommer att få en gammal avlagd mobil då han kommer att sluta vara på fritids i höst – han börjar i tvåan. Han kan behöva nå oss på vägen mellan skolan och hemmet.

  Hoppas ni har en finfin helg! Och du – han ser verkligen överlycklig ut!!! *ler*

  Kram

  Svara
 5. Susanne P

  Vilken lycka!
  Man ser riktigt hur det lyser i hans ögon.

  Du, titta in till mej så kanske du blir lika glad som sonen….;)
  Ha nu en fin måndag.

  Svara
 6. Susanne P

  Sv. Vill du veta innehållet i den hemliga vinsten innan du får hem den? Jag kan lägga ut ett inlägg om den i morgon, om du vill.
  Maila mej ditt namn och adress så skickar jag vinsten på stört. Min mail: pettersson_susanne@hotmail.com

  Har du ingen lotteridragningsskål!? Det MÅSTE man nästan ha. Den har jag köpt på lotteridragningskålsaffären. 😉 😉
  Grattis till vinsten!

  Svara
 7. murvelinas hörna

  Härlig överraskning och så glad han blev. Det känns lyckosamt. Men jag håller med, begriper inte varför barn ska ha mobil så tidigt.
  Än vet man ju inte konsekvenserna av allt.
  Strålning m-m Men jag ska inte kasta oro över lyckan.

  Svara
 8. Susanne P

  Sv. Då håller jag på det ett par dagar…postar det ”hemliga paketet” i morgon och ett inlägg kommer lagomt till leveransen! 😉
  Sprick nu inte!

  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.