Va? Ljuger de inte?

För några veckor sen fick jag ett antal Norwegian Formula-produkter, som jag berättade om här

Min vanliga antitaggtrådskräm (=fotkräm) tog slut strax efter det och jag drog mig till  minnes att jag hade en ny att prova. Som den handlingskraftiga person jag är (du kan sluta flina nu – jag är faktiskt det ibland.), tog jag genast fram den ur badrumsskåpet och smorde in mina törstande hälar.

Sen började jag flina. Lite överlägset, viss besserwisseranstrykning kan man nog säga. Idioter, tänkte jag, är det verkligen någon som går på det där?

”Helps repair cracked heels from day 1” står det på tuben. Sure baby. Ha!

Så döm av min förvåning när jag upptäcker att det banne mig är sant! Helt otroligt. Konstigt nog är den varken tjärliknande eller hal som vaselin. Inte luktar den gammal bunkrad olja heller. Bara en sån sak att badrumsmattan ligger kvar på golvet och inte har fastnat under fötterna när man går därifrån är ju snudd på overklig. Dessutom kollade jag just på nätet och det visar sig att den inte ens är dyr. Skumt va?

Med andra ord: Norwegian Formula ljuger inte på förpackningen och sommaren är räddad. Ur barfota-i-sandaler-perspektivet, menar jag. Tack Skugge&Co för det.

——————————————————————————————–

14 tankar kring ”Va? Ljuger de inte?

 1. Snyggmormor

  Funderar på om det till och med kan vara en universalkram, en som man kan använda lite här och var…fniss..

  Att utesluta antibiotika i mitt fall finns inte…min kropp kan inte läka ut nåt av sig själv just nu då cellgifterna brutit ner mitt immunförsvar…Ja, det ena ger det andra liksom…bara att digga läget.

  Kram till dig…

  Svara
 2. Gun

  Nämen va? Det låter väldigt bra. Jag har en kräm som verkligen hjälper, men man halkar runt på golvet i timmar efter smörjning.

  Svara
 3. Annelie

  Oj, måste inhandlas med det snaraste!
  Och tack söta du för komplimangen!
  Här målas det utav bara fan, ett skåp är klart, håller på med en bokhylla. Eller f.d. bokhylla, den ska få ett nytt hem i nya badrummet.
  Och färgen kan man på nåt underligt vis se spår av i mitt hår…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.