Min nya bebis

Min nya bebis är sååå efterlängtad.

Den är bara min.

Vi ska mysa tillsammans i soffan, läsa lite och kanske blogga en sväng.

Och så lätt att ha att göra med! Behöver bara lite påfyllning av näring varannan eller var tredje dag.

Oj, vad mysigt vi ska ha.

Men?

Vad hände?

NEJ! Den var ju min!

Bara min … trodde jag …

Jag hade fel.

Igen.

10 tankar kring ”Min nya bebis

 1. Ama de casa

  Haha! Anders fick ha sin bebis ifred. Ända tills jag upptäckte Wordfeud. Nu är det MIN bebis 😉

  sv: Nä, vi gör inte av med nån majonnäs alls nästan. Det var därför jag var så fascinerad över att det fanns så stora förpackningar… 🙂

  Svara
 2. Freja

  Sv: Jörgen var i tre nattdueller. I den första, mot Järryd, började han med att skalla Järryd rejält, vilket förståss gjorde Järryd försiktigare och därmed inte lika snabb som han kanske annars varit. Klar att skallningen kanske var ett misstag,, men tillbaka i huset berättade Jörgen för de andra att det hade hänt och att det var ett misstag men att han inte kunde garantera att det inte hände igen… Typisk hockeytaktik alltså… Om man börjar med en riktigt ful och hårdhänt tackling på någon ur det andra laget så kan det få hela laget att vara liiite försiktigare resten av matchen och då har tacklaren ett övertag. I nästa nattduell, mot Victoria Svensson Sandell så var de samtidigt på staven flera gånger, men då använde Jörgen all sin styrka till att vrida och ryca staven ur Victorias hand. Tidgare år har de kollat på ”målfoto” och gett segern till den som var först på staven, men det verkade vara borta i år, och därmed belönas råstyrka i stället för snabbhet, vilket jag tyckte var fel. Det samma hände i hans tredje nattduell mot Anna Le Moine, och även för henne hade han noga berättat om hur han råkat skalla Järryd. Massor av macho skrämseltaktik och utnyttjandet av sin styrka, vilket gjorde att tävlingen inte längre handlade om snabbhet. Jag tyckte det var skitdåligt, rent ut sagt…

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Tack för ditt uttömmande svar. Den nattduellen såg när, fast jag tog det som en olycka. Där ser man!

   Svara
 3. ergo sum

  *skrattar* MIN är bara min – för att jag MYCKET strängt påpekar att det är en ”lånepadda” i mitt politiker uppdrag… Det går så där med det argumentet.

  Men visst är de fina? Och bra? 😉

  Kramar

  Svara
 4. Emmy

  Typiskt! Du kanske kan säga att du måste ha den att för att jobba på? Och smyga in lite bloggande… hihi

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.