Dolda motiv?

 

Imorse när jag stod i duschen samtidigt som barnen höll på att klä på sig hörde jag min sjuårige Kloker säga till lillasyster Krusidullan, med det gullenuttiga tonfallet, det tonfall som kan göra vilken förälder som helst misstänksam:

– Du har lika söt stjärt som mamma!

Många var det tankar som for igenom huvudet:

Vad vill han ha NU då?!

Men herregud, var har han hört det där?

Hjälp, han måste ha glasögon!

—————————————————————————————-

Det här hände för dryga året sedan och jag hade helt glömt bort det. Vilken tur att vissa händelser blir blogginlägg (i en annan blogg som jag inte har längre).

12 tankar kring ”Dolda motiv?

 1. murvlan

  Tänk att ma ska bli misstänksam mot allt. Tiden är ur led på något sätt. Vi får så mycket usel info om det mesta och se bara på gubbäcklet STRAUSS.KAHN med stor makt som antastade städerskan. Men visst är det underLigt, när det hänt något dylikt ja då börjar man funderna på komplott. Städerskan är enligt hans potentater inte trovärdig. Fy attan.

  PS. PS. ÅTERIGEN DAGS FÖR FLYTTLASS. AFTONBLADET KASTAR UT SINA BLOGGARE. MOGET MASKROSBARN GÅR TILLBAKA TILL NYGAMLA METRO

  MURVELINAS HÖRNA ….

  Svara
 2. Svorskan

  Av små barn skall man höra sanningen. Tänk så bra självförtroende vi hade haft om vi bara tog till oss alla komplimanger! 😉
  Sv: Jag har växt upp i Oslo och numera pratar jag svenska med norskt ”sjungande” (dvs svorska). Det är min mamma som kommer från en ö utanför Bergen och DÄR pratar man så att även jag har problem med att förstå.

  God morgon!

  Svara
 3. PeterL

  Jo jag tackar jag, ”från barn och dårar får man höra sanningen”

  Mitt barnbarn till mig förra veckan: ”Förut, när du var liten morfar, då fanns det nog dinosaurier över hela världen”….

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.