Varning till chokladälskare

Har du provat Marabous nya chokladkaka ”Caramelized Almonds Seasalt”?

Om du är en chokladälskare: Gör inte det.

Det är när jag äter en sådan ljuvlig upplevelse som insikten att Marabou har ett hemligt samarbete med Biggest loser slår mig.

Är det inte straffbart att producera beroendeframkallande medel? Det borde det vara. Åtminstone när det har negativ inverkan på byxlinningen.

VARNING! Känsliga personer ombeds att inte titta på bilden. Blunda och scrolla ner bara – rätt av, ingen tvekan.

Marabous hemsida kan man gå in och testa vilken chokladkod man har. Om man har ett Facebookkonto. Så nu ska jag nog ta ett snack med Diskrimineringsombudsmannen.

För om man gör chokladkoden kan man vara med och vinna någon av de 10 000 Marabouhanddukar som lottas ut. Och det kan alltså inte jag.

Vänta nu. HANDDUKAR! Woooaaahahahaha.

12 tankar kring ”Varning till chokladälskare

 1. carina@pocolococreativo

  Din jävel! Det borde vara förbjudet att skriva om choklad så att jag kan läsa det här i Karibien. Det närmsta choklad jag kommer är eventuellt en smält och 5 månader gammal Milkyway. Och då har jag tur.

  Svara
 2. Znogge

  Det är vansinnigt gott. Köpte ett i helgen men Husse lämnade det oförsiktigt nog på bordet. Herr Hund åt halva. Tack och lov att det inte var mer. Inte för att jag blev snuvad utan för att det är så farligt för hundar.

  Tänker köpa ett nytt till helgen…

  Svara
 3. Fina Frun

  Hahah vi gjorde testet hela familjen (Adam har konto – jag vägrar) samtliga var en mjölkchoklad… hmm jag känner mig inte som en mjölkchoklad, kanske mer som en… bounty?

  Svara
 4. Svorskan

  Jag provade den på midsommarafton. Hela. Jag menar, jag provade HELA. Det gick inte med bara en bit. Sen är jag sockerberoende också, det gör inte saken bättre.
  Sv: I kväll skall jag slöa. Kanske jag borde bli piga så jag kan gå ut och dansa istället? 😉

  Svara
 5. Annelie

  Var ju tvungen att testa efter detta inlägg! Mmmmmmums, men jag tror att Lindts mörka choklad med havssalt slår ännu ett slag högre..
  Vem kom på denna goda idé, med salt i chokladen egentligen?
  Borde belönas!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.