Tips, Triss och mössor

Jag får mycket trist post just nu. Det blir alltid så i början av året och speciellt nu eftersom jag håller på och roddar i både begravning, bouppteckning och årsredovisningar.

Desto roligare är det då att få ett sånt här brev:

image

Man får det för att man har lämnat en liten kommentar som är tryckvärdig. Dessutom har man haft några roliga minuter innan. Jo, för så är det att läsa de två Tjejsnackarnas krönikor i Allas (de som har hängt här ett tag vet att jag skriver reportage i Allas ibland men det är en parentes. Det ser du ju.). De är roliga, dråpliga, underfundiga och självutlämnande. Både Gunilla och Charlotte skriver oftast om sånt som i alla fall jag kan känna igen mig i, eller någon jag känner. Som nu till exempel när Gunilla berättar om när hon gick på fest med rumpan bar. Då kom jag genast att tänka på den gången jag gick på en fest där jag inte kände någon, med min rumpa i ett speciellt skick. Eller oskick snarare. Jag kanske berättar om det någon gång. Jag kan ju avslöja att alla andra tyckte det var roligt.

Ett tips alltså till dig som gillar att läsa träffsäkra, roliga krönikor. Lite yra i mössan är de, Tjejsnackarna, fast på ett bra sätt. Inget snömos alltså.

image

Annars är det mössa som gäller nu. Snö har vi så det räcker. Och håll gärna en tumme för att mina lotter ska göra underverk med min ekonomi.

Om nästa inlägg kommer från Maldiverna, Hawaii eller nåt så höll du bra i tummen.

28 tankar kring ”Tips, Triss och mössor

 1. Tjejsnackaren

  Åh, tusen tack, verkligen roligt att få beröm av ett sådant proffs som du! Både jag och Charlotte gillar verkligen att göra Tjejsnack och blir så glada varje gång du tittar in och lämnar en av dina roliga och underfundiga kommentarer. Vi gillar det du gör skarpt, det ska du veta.
  Glada Tjejsnackhälsningar

  Svara
 2. Gunnel

  Jag brukar läsa deras krönikor och gillar verkligen deras humor. Mycket av det känner man igen från sitt eget liv…tyvärr…för det är oftast lite pinsamma saker. Men vadå? Sånt händer väl alla? Håller tummarna för dig. Kram

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Det är ju just det – att man känner igen sig!
   Tack och kram

   Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Tack! Ja, jag kan utan större svårigheter göra plats för några miljoner!

   Svara
 3. Susan

  Om du gillar Tjejsnackarnas humor och Gunnel gör det. Ja då måste jag ta och läsa det jag med:).
  Passar på att hålla lite tummar på väg ner till Affären för att köpa tidningen.
  Kram och trevlig helg!

  Svara
 4. TantGlad

  Håller både tummar och tår för att du ska vinna. Nog vore det väl 17 annars.
  Borde det inte vara som så…..att någon gång i livet borde man väl få bada lite i pengar. Eller åtminstone få några korvören x-tra att spendera.

  Ha en skön helg.
  Kramkram.

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Haha! Att göra som Farbror Joakim och ta ett pengadopp menar du? 😉

   Kram och ha en bra vecka

   Svara
 5. Ama de casa

  Åh! Håller tummarna för att nästa inlägg kommer från Hawaii! Vi skulle dit i somras, men en viss Odile (en orkan i Mexiko som gjorde att vi fastnade där) satte stopp för det…
  🙂

  Svara
 6. Ama de casa

  sv: Du är observant du! Det var faktiskt två karlar som levererade den nya (och tog bort den gamla) tvättmaskinen. Om jag inte hade skaffat en sån där kombinerad variant – två i en, typ – så hade det nog bara kommit en snygging 😉

  Svara
 7. Marina

  Jag ser fram emot att läsa lite från Maldiverna så jag håller tummen stenhårt!! Jag har inte läst något av de här tjejerna, men ska genast kika in – tack för tipset!

  Svara
 8. Musikanta

  Nu har jag läst ditt trevliga reportage om Karin och Uffe i Året Runt. Roligt att läsa om dem och fina bilder också.
  Ingrid

  Svara
 9. Micke

  Får en trisslott i e-posten ibland då jag svarar på dumma frågor för sådana där undersökningsföretag…novus och nåt annat…minns inte vilken som belönar mig med en trisslott…hos den andra får man annat som belöning.
  Föredrar trisslotter.

  Jo…minns när morsan gick bort…mycket trist post blev det. 🙁

  Ha de bra nu iallafall.

  Svara
 10. Cecilia RockBabe Kärvegård

  Det där med dödsbo är inget kul att hålla på med, det är så mycket man ska fixa och så mycket som man inte har en aning om att det måste göras.
  Nu måste jag läsa Tjejsnackarna för att se vad det är för tokigheter.
  Håller tummarna för att det var vinst!

  Njut den här söndagen!

  You Rock!!!

  Svara
 11. Rantamor på näthinnan

  Hoppas att du vann riktigt mycket på dina lotter,
  och helst att jag får se dig i morronprogrammet i fyran där du skrapar
  fram miljoner.
  Lova att vinka till mig dådå….

  Tjingelingen från Rantamor.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.