Bland skallar och penisar

Det här med att ha en väldigt bildlig fantasi, det är inte alltid så bra. Till exempel så blir jag alltid full i fnitter när någon säger:

– Ja, jättegärna!
Eller något liknande.

image

Då ser jag personen med en jättehjärna framför mig. Och tro mig, de allra flesta ser väldigt roliga ut med en jättehjärna. Värst är när skallen jäser till en megasvamp framför mina ögon. Ja, i min fantasi, alltså. Konstigt är att de flesta blir tunnhåriga, håret räcker liksom inte till.

Ett annat exempeI är från i höstas när jag klippte mig kort och min rara frissa frågade:

– Vill du ha en snopp i nacken?

Då tappade jag målföret, hjärnan for iväg på en nanosekund och jag såg mig själv bakifrån.

Med ett manligt könsorgan dinglande lite käckt ner på ryggen.

Jag inser genast att om jag blir snoppförsedd i nacken, bör jag inte skaka på huvudet längre, inte så våldsamt i alla fall. Och jag måste faktiskt köpa en större mössa. Och hur ska det bli om jag blir lite upphetsad över något? I det här fallet spelar faktiskt storleken roll. Jag menar, det måste ju vara lättare att ha en kottemodell i nacken än en typ slanggurka. Rätta mig gärna om jag har fel.

Jag väljer att avstå från bild på min nacke. Är säker på att du kan föreställa dig alldeles själv.

13 tankar kring ”Bland skallar och penisar

 1. Gunnel

  Hahaha! Det var inte så bra att läsa detta precis innan jag ska åka iväg och handla. Nu kommer jag att ha stora problem med att hålla mig för skratt i kassakön. Där har man gott om tid att stå och föreställa sig hur folk skulle kunna se ut. Ha en bra helg.

  Svara
 2. Rantamor på näthinnan

  Läste din blogg igårkväll innan jag skulle lägga mig,
  jag skrattade så jag kunde inte ens kommentera….
  Undrar hur det skulle kännas med en snopp i nacken….sa jag till Rantafar när vi lade oss,
  VA ???? skriker han…va säger du.
  Skrattade så tårarna rann.

  Du är galet skön du.

  Tjingelingen från Rantamor utan snopp i nacken, det vill jag verkligen inte jättehjärna ha !!!!

  Svara
 3. Lena i Wales

  Kul!
  Svenskan har ju många ord med flera betydelser, ibland olika stavning. Hjul och jul, kort och kort, gärna och hjärna.
  Något som min engelske man, som pratar bra svenska, har väldigt svårt för är skillnaden på mycket lite och lite mycket. En enorm skillnad för mej!!!
  Ha en bra helg!

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Haha! Nej, jag valde bort snoppen. Eller snibben, som hon egentligen hade tänkt säga. Undrar var hon hade sina tankar?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.