Att vara i ett flow

Det är jag nu. I ett flow.

Och det som flyter på är förkylningar. Den ena efter den andra. Inga små fjuttiga varianter utan rejäla doningar. Som att de är rädda för att inte märkas ungefär.

Det började med influensan i december. Två veckor borta. Låg i soffan i tre lager kläder och dubbla plädar och frös så jag hackade tänder. 39,4 i feber. Tack för den. Och tack till sambon som tyckte att jag kunde väl hämta barnen ändå. Tji fick han.

Sen kom nästa förkylning strax efter nyår. Ingen Eiffeltornsfeber denna gång. Tack för det. En gosig hosta istället.

Lagom till att hostan har gått över kom så en ny fräsch förkylning i slutet av förra veckan. Och den håller i sig än. Fastän jag inte är speciellt rädd om den och daltar och har mig för att få behålla den.

DSC_0548-1

Mitt emellan nysningar och en kraftig överkonsumtion av snytpapper passade en nagel på att gå av. Tänkte att du ville se det. Ifall du har undrat.

Va? Trodde du något annat? Nä, skulle jag …?

Fast när jag nu ändå har fingret i luften kan jag passa på att vifta lite med det. Lufta det liksom. Både till höger och vänster, lite så där hipp som. Det känns fint. Det flyter på.

10 tankar kring ”Att vara i ett flow

 1. ergo sum

  Hahahaha, jag som tänkte ”wow, ett flow.. Vad nice” Eller inte, förstår jag nu. För förkylningen kan verkligen gå och ta sig någonstans… Verkligen..

  Kram

  Svara
 2. annelie

  Det värsta måste ju vara nageln. En långvarig hosta är väl inget att bry sig om? Vifta på du, ta tillfället i akt, det är inte man får göra det, inte ostraffat i alla fall. 😉

  Svara
 3. Gunnel

  Haha! Detta är ett tillfälle när man absolut får vifta med fingret. Ifall nån kommer på besök får du väl dölja det med ett snytpappaer. Krya på dig.

  Svara
 4. Hörni

  Det var inget roligt flow du var i. Fy sjutton för feber och förkylning som aldrig ger sig. Jag förstår att du vill peka finger, skadad nagel eller ej. 😉
  Krya på dig!

  Svara
 5. fialia

  Nä inte skulle du…….
  Verkar som om förkylningarna e fler o segare denna vintern. Men nu får du se till att bli av med dom o inte skaffa fler,
  ha de Fia

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.