Det regnar – vinster!

Oj, vad det regnar. Men inte bara blött utan även vinster!

Igår fick jag ett fint paket i brevlådan. Det var från SusanneP som har haft en utlottning på sin blogg för att fira tre år som bloggare. Och jag vann! Tänka sig! Lite jobbigt var det att vinsten var hemlig, men jag var inte ett dugg nyfiken, närå inte det minsta.

Wow – vilken tjock sax, utbrast Kloker.
Yes, nu är det slut med småduttandet när man ska klippa persilja och annat, nu klipper jag FEM klipp på en gång!

En hög finklippt persilja, fixad i en handvändning. Vilket klipp, kan man säga och känna sig lite småvitsig bland persiljan. 

Även för någon vecka sedan damp ett paket ner i brevlådan. Jag hörde i och för sig inte dampet men jag gissar att det var så. Det var Fnulan som haft utlottning på sin blogg för att fira att hon blivit utnämnd till Årets vardagsblogg. Och jag vann en sugar scrub från Cskincare. Helt otroligt, jag brukar inte vinna!

Cskincares produkter innehåller inga animaliska ingredienser, inte heller mineralolja, färgämnen eller parabener. Det gillar jag! Och ser ni vad bra den matchar mosaiken på väggen bakom? Bara en sån sak.

Nu har jag provat den och oj vad skön den var. Jag som vanligtvis alltid är torr som fnöske efter en dusch kände mig mjuk och len, jag behövde inte smörja in mig efteråt. Och doften! Frisk och fräsch. Inte sött socker som man skulle kunna tro.

Scruben påminner lite om mjuk kola i konsistensen, jätteskön.
Men doseringen, att en ”sked” skulle räcka till hela kroppen – då får man antingen vara i Tummelitens storlek eller ha en sjuhelsikes sked.

Tack snälla SusanneP och Fnulan för mina fina vinster! Nu funderar jag på om jag befinner mig i ett vinstflow, borde jag köpa en Triss?

14 tankar kring ”Det regnar – vinster!

 1. Gunnel

  Tycker absolut du ska fortsätta med Triss och klicka sen på alla tävlingar som jag gissar du får i mailboxen också. Där är du ju t.o.m. garanterad att vinna. Trevlig helg

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Provade med en Triss. Ingen tur. Så nu är allt som vanligt igen.
   Trevlig helg du med!

   Svara
 2. ergo sum

  *ler* Vad kul!! Klart att du skall köpa triss!! Och skrapa som bara fanken!

  Jag tillhör den där kategorin som aldrig vinner. Någonsin. Men. Jag blir glad när andra vinner!

  Kramar

  Svara
 3. Susanne P

  Vad du vinner!
  Ibland kommer man i ett stimm och har en väldans tur.
  Jag vill också ha en sån sax och nu ångrar jag att jag inte deltog i den tävlingen men då kanske det skulle komma in en massa protester… 😉
  Vad roligt att du uppskattade den hemliga vinsten!
  Kram & ha en fin lördagkväll.

  Svara
  1. Krönikören Inläggsförfattare

   Ja, nu har jag nog haft mina vinster fram till pension eller så. Men kul var det!

   Skön helg!
   Kram

   Svara
 4. Annelie

  Grattis, vad kul! Och att dessutom vinna bra och användbara grejor blir en fin bonus. Det är fantastiskt vad sånt kan höja humöret, det är som när jag vinner 25 kronor på en Trisslott, jag studsar liksom till lite. Och det kan behövas i det här skitvädret, eller hur!?

  Svara
 5. Ama de casa

  sv: Jag hoppas att Bruce har kolavippat där nere i garaget. Om inte – då byter jag till en lufttät plastlåda till julsakerna denna jul 😀

  Svara
 6. Susanne P

  Sv. inte en gnutta socker! Bara frusna (frysta) bananer och bär eller annan frusen frukt. Gärna lite rivet citronskal, det ”fräschar upp” det hela lite.
  Fantastiskt gott!!!
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.