Hur tänkte de här?

Rätt ofta funderar jag över hur folk tänkte i vissa situationer. Ibland är det roligt (på andras bekostnad, jodå) och ibland riktigt hemskt.

Nyligen ringde jag till Stora Företaget och hamnade som vanligt i ett telesvar med en massa val hit och dit. Men förvånad blev jag över:
”Om du vill höra den här informationen på engelska – tryck två.”
På klaraste rikssvenska.

Jag har köpt en ny ögonkräm. För 40+-hy. Blev glad när jag öppnade förpackningen och såg att de INTE hade stoppat i ett papper med anvisningar på utan tryckt dem på insidan av kartongen. Miljötänkande, gillar jag.

Men att det till 40+-hy även medföljer 40+-syn, det tänkte de inte på. Är det en mun där?

Och hur i hela friden tänkte den kirurg som tillät en 15-årig prao-elev närvara vid operationer och vid ett tillfälle även skära vid ett kejsarsnitt? Jiiisssuuusss. (DN, SvD)

Den skrämmande nyheten om att man i nordöstra Kina torkar döda bebisar och foster, pulveriserar dem och gör medicin av dem gör mig illamående. Hur tänker man när man styckar en bebis och stoppar in den i en ugn för torkning och sedan maler den?! Och hur tänker de som äter medicinen? Kannibaler, tänker jag. (DN)

Och så kan man ju undra över hur den här bloggaren tänker som inte bloggar på flera dagar. Inte så svårt, faktiskt. Mycket jobb, mycket roligheter och väldigt mycket förkylning. Värre än så är det inte.

12 tankar kring ”Hur tänkte de här?

 1. Freja

  Även om du inte bloggat har du i alla fall tänkt väldigt mycket. Och allra mest har du tänkt på andra som inte tänker. Inte alls illa tänkt!

  Svara
 2. ergo sum

  Precis – inte illa tänkt att tänka så mycket!! På sådant som även andra borde tänkt på..

  Hoppas på snar bättring av förkylningen!! Och ha en finfin helg! Kram

  Svara
 3. Ama de casa

  Ja, man funderar ofta på hur dom tänkte där…

  Som jag igår. Hur tänkte jag? Satte på ett plåster för att skydda det skoskav jag fått på en tå av mina nya flappisar. Funkade jättebra! Fast när jag gått ett tag såg jag att plåstret satt på fel tå… Hur tänkte jag där? 😉

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.