Har du kondomer i bilen?

För en del hör bilar och erotik ihop. Och för andra är bilen ett nödvändigt ont.

Upplands Motor i Akalla provar man nya grepp. VD:n Per Rosén berättade på gårdagskvällens event ”Bilen och dess erotiska laddning” om deras exklusiva service där kunderna kan äta frukost, gå på gym, jobba eller äta lunch medan man väntar på sin bil. Sen sa han att man får komma när man vill också. Då var det inte bara bubblet i glasen som bubblade.

Sexrådgivaren och författaren Katerina Janouch tycker att det är något erotiskt över bilar – farten, rörelsen, förflyttningen, känslan av att få bestämma.

Hon berättade om en brittisk undersökning där man har kommit fram till vilken bil som är bäst för sex (varför i hela friden forskar de om det?!?). Det är Mercedes Benz E-klass combi. Och de som mest uppskattar sex i bilen är de mellan 35 och 44 år, övervägande män. Det här var väl förvånande? Ja, inte att det är män, men åldern? Är det då de börjar bli otrogna?

Katerina gav också en del konkreta tips för sex i bilen. Jag tänkte inte gå in närmare på dem nu, men dra för all del åt handbromsen. Hon rekommenderade också några saker som är bra att ha i bilen förutom kondomer: papper, våtservetter och ombyte. Va?! De sakerna har ju nästan varenda småbarnsfamilj i bilen – jag menar… vad ska… tänk om…. Äh, vi hoppar över det.

Är det lagligt då? Ja, faktiskt, så länge man inte stör någon. Undvik alltså parkeringsplatsen på Ica – för då blir det förargelseväckande beteende.

Kvällen avslutades med mingel och skön sång av Paula Lobos, som var en ny bekantskap för mig. Och en gammal bekantskap – bilen. En Ford Focus combi flexifuel, med pappersrulle och allt.

Men ändå inte ett dugg erotisk.

 

Hela eventet var skickligt komponerat av Skugge & Co.

16 tankar kring ”Har du kondomer i bilen?

 1. Freja

  Hahaha, vår bil Sonja är en Ford Focus kombi, Flexifuel, men inte det minsta sexig, det hörs väl på hennes namn…..

  Svara
 2. Helen

  Ja, säger då bara det, att det är en jäkla tur att det finns AC nu för tiden. Man slipper väl imman då…….kanske ska test!

  Nattikramar

  Svara
 3. Elise

  Forskat i detta ämne? Om vilka som uppskattar sex i bilen och vilken bil?
  Ja jösses. Ne, sex i bilen är bara krångligt.
  Inte ett dugg erotiskt. Maken och jag gjorde det en gång, aldrig mer.
  Iof vi hade/har vi ingen Mercedes Benz E-klass combi.

  Kram och godnatt.

  Svara
 4. Ann-Mari

  Ahaa…jag ser mig själv plocka en filt under armen, ta en flaska bubbelvin och med spinnande röst säga till mannen; ”skall vi fara en sväng med Forrden ikväll…eller så inte!
  Forden är dessutom så skiten, skulle bara tänka på städning 😉
  VD Per kan nog bli påmind om sin kommentar många gånger i framtiden 😉

  Svara
 5. Stattinskan

  Min bil är både SEXcylindrig och välsvarvad men ger mig allt annat än erotisk upphetsning med tanke på hur många liter den slukar och vad den kostar att försäkra … huvva!

  Svara
 6. PeterL

  Jag blir lite orolig, eller kanske snarare fundersam, när detta ämne nu tas upp då jag saknar bil såväl som körkort och har så gjort i hela mitt liv.

  Svara
 7. Husfrun

  Handbromsen ja, tänker på den där artikeln, var det Aftonbladet, där ett kinesiskt (?) par hade sex i bilen flera våningar upp i ett parkeringshus. Och rätt var det var for bilen baklänges och blev hängandes ut i luften! Osäkert sex…

  Svara
 8. Elise

  Hej igen.
  Ja, jag är helt stollig….eller mänsklig.
  Eftersom du var en av de fem sista som kommenterade mitt inlägg så har du en award att hämta hos mig. Samt några frågor att svara på. Om du vill. Annars är det bara att hoppa över 🙂 Kram och godmorgon.

  Svara
 9. Mormor

  Ha ha … ja, det forskas då om vad som helst …! I detta fallet vet jag inte riktigt vilket syfte som tjänas ???
  /Mormor

  Svara
 10. Kondomtorget

  Skulle vara intressant med lite statistik och siffror – vill säga hur många som egentligen har en eller två extra kondomer i bilen (plånboken räknas väl inte?).

  Svara
 11. Britt

  Måste säga att sex i bilen inte låter lockande efter man fyllt 40 och blivit lite mer ovig. Det ska man ha gjort bort i 20-års åldern tror jag…om man inte då råkar äga en stor Mercedes Kombi som det går att bädda i….eller husbil…då kan jag också gå med på sex i bilen.

  Och JA… vi tror att alla småbarnsföräldrar har sex i bilen…på grund av våtservetterna och pappersrullarna ni har i bilen. 😉

  sv: Visst är vi lik varandra Kerstin och jag. Jag har även i tidigare inlägg konstaterat att jag är lik Birgit Andersson och Harry Potter!?!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.