Den här bloggen finns inte eller 40-åringar bloggar inte

Jag tittade lite på ”En bok, en författare” sent i tisdags natt. Av gammal vara höll tummen på att zappa vidare eftersom det brukar vara ett rätt trist program, men stannade ändå till. Något var annorlunda. Intervjuaren Olle Palmlöf, 39 år, lät som en gnällig tonåring som vet med sig att han inte har rätt men vägrar att erkänna det. Vad är nu detta? tänkte jag och vaknade till så pass att ögonlocken drogs upp en millimeter (=intresseyttring så dags på dygnet).

Författaren var Jacqueline Kothbauer och boken var ”Mediababe – nio steg till framgång med hjälp av media”. Jag vet just inget om varken boken eller henne, mer än att hon inte gick i hans fällor. Boken måste jag kolla upp.

De pratar om bloggar och hur man kan utnyttja dem. Då utbrister han irriterat:

– Du pratar om 40 och 50-åringar och dom bloggar ju inte!

Smack.

Så nu vet du att du inte läser den här bloggen, eftersom den inte finns. Och de flesta av de bloggar jag läser finns inte heller. Så om du tror att du har fått en kommentar av mig har du förmodligen drömt. Eller inmundigat något som sätter fart på fantasin.

22 tankar kring ”Den här bloggen finns inte eller 40-åringar bloggar inte

 1. Emmy

  Jaha där ser man, så bra att han bara bestämde det där och då… Vet många som är 50 och bloggar, skulle man ta och säga till honom, töntgubbe!
  Sv: Jo visst blir jag lite nervös om det prasslar i buskarna, men jag får inte total panikattack som jag fick innan…

  Svara
 2. Gun

  Men då så, då behöver jag ju inte ha dåligt samvete när jag inte hinner med bloggandet! Toppen. Skönt.

  Svara
 3. fialia

  Och denna kommentaren finns inte heller då, hehehe
  SV: jo det är en takkrona för stearinljus i svart gjutjärn. Köpt av en smed på 70 talet.
  ha de Fia

  Svara
 4. Satttinskan

  Hahahaha – då behöver jag inte fundera längre över min bloggs vara eller inte vara! Det ordnade sig liksom av sig självt! ;-D ;-D

  Svara
 5. Karin

  Oj! Existerar vi överhuvudtaget kan man fråga sig?
  Vi kanske bara lever i en drömvärld… – Eller också är det någon annan som gör det. 😉

  Svara
 6. Yvonne

  Jaha då finns inte min blogg och inte denna kommentaren iheller??? Jag har full koll på hans kallingar idag var de blå… Om jag skulle få välja igen så vill jag nog ha en utan bilder..Natti!

  Svara
 7. Freja

  Vilken tur att min blogg inte vet om att den inte finns… Ungefär som att det är tur att humlan inte vet om att den inte kan flyga… Och stackars Palmlöf, som tydligen blir hopplöst efter och ute om bara ett år…..

  Svara
 8. carina

  Haha…medveten typ! Han passar bra som reporter eller journalist, påläst och så…
  Jag vet inte, och vill inte döma någon, men mycket av alla mediakonsulter, coacher osv. tycker jag är lite trams över, de har inte så mycket att komma med som folk inte redan vet. Grunden, vad det än är, är ju att produkten/varan måste finnas och hålla måttet.

  Svara
 9. Annelie

  Han skulle kunna vara medlem i Bongoklubben!
  Men eftersom den bildades här finns ju inte den heller. Vilken tur, för vem vil ha en sån medlem?

  Svara
 10. Ann-Mari

  Eftersom Olof yttrar sig om bloggar, borde man kunna utgå från att han läst en del bloggar…och om han inte läst bloggar av 40 och 50 åringar – vilka bloggar läser han då? Dagens Outfit x en million gånger?
  Kan kosta på mig lite ironi, eftersom denna kommentar också är en illusion 😉
  virtuell kram, Ann-Mari

  Svara
 11. Britt

  Jag finns inte varken som läsare av denna icke existerande blogg eller som författare av en egen icke existerande blogg. Men det är väl inget nytt att man slutar existera när man fyllt 40…på arbetsmarknaden, som målgrupp för mode och musik…som sexuell varelse…

  sv: Jag hade snattat en tröja på Tempo som jag sedan tänkt lämna tillbaka för att få pengar att köpa öl för…jag kom inte så långt. Inte en av mina smartaste idéer. Tur man växer till sig och blir klokare.

  Svara
 12. Svorskan

  Då är det rätt mycket tid som jag lägger ner på något som inte finns. Men jag bryr mig inte, för just det där som inte finns är rätt kul faktisk. 😀

  Svara
 13. krulli

  Oj, aj.. det där var ju.. jag som trodde det var tvärtom, jag bloggar därför finsn jag.
  Ack så fel man kan ha!

  Svara
 14. PeterL

  Inte bara det att vi inte bloggar, vi FINNS inte överhuvudtaget. Vi är spöken, gastar, poltergieist, andeväsen eller i alla väldigt kufiska varelser.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.