Kanoter och tatueringar

När man ligger i det hårda tillplattade gräset på badplatsen, får man se ett och annat som framkallar vissa funderingar och frågor.

 • Varför har kvinnor med stora fötter ofta för små flipflops? Det kan ju inte vara skönt att ha hälen hängande utanför. Och eftersom fotbeklädnaderna så uppenbart är för små ser fötterna ännu större ut.
 • Varför har män med små fötter ofta för stora flipflops? De får en lustigt rundad form som gör att männen ifråga ser ut att ha små kanoter på fötterna. Och: Se sista meningen i punkten ovan och tänk tvärtom.
 • Nagelsaxar är tydligen en manlig bristvara.
 • Fotvård räcker oftast bara till framsidan, på baksidan är det totalhaveri.

 • Bröstförstoringar är vanligare än jag trodde.
 • Jag är såååå ute. Har inte ens en tatuering. Det har inte alla andra heller. Tydligen ska man ha minst två. För det har 82,7% av alla i vuxen ålder på denna badplats.
 • Om det stämmer som forskaren om tatueringar säger, nämligen att skaffa sig tatueringar är ”ibland ett sätt för en alldaglig och lite halvtrist person att göra sig mer intressant”, så har jag väl aldrig varit omgiven av så många tråkisar samtidigt som nu.
 • Det verkar som om övervägande delen av de tatuerade kvinnorna vill kunna säga att de är tatuerade, men tydligen vill de inte se sina tatueringar. Varför skulle annars så många ha tatueringar i nacken eller på ryggen?
 • Om jag var i gymnasieåldern nu, skulle jag allvarligt överväga att utbilda mig till tatueringsborttagare. Tänk när det inte är inne längre att vara tatuerad – vilken arbetsmarknad!
 • När den där svullgubben med den tatuerade kedjan runt överarmen blir ännu svulligare, brister kedjan då?
 • Varför bryr jag mig så mycket om folks tatueringar?
 • Finns det inga blyga kråkor?
 • Visst är det tråkigt att så många av de fetaste och skrikigaste ungarna är synskadade. För annars skulle de väl inte slänga sig i poolen PÅ alla andra?
 • Jag tror att man blir elak av för mycket klor: klorifiering.
   

13 tankar kring ”Kanoter och tatueringar

 1. Freja

  Hahaha, jag har tre tatueringar och är på väg att skaffa en fjärde…. Men så är jag osedvanligt tråkig oxå!

  Svara
 2. Camilla

  Och jag har bara en tatuering. Och flippflopp,..nä..jag äger inga. Inte Gubben heller 🙂
  Men att jag skulle vara tråkig…tja…det får man väl tycka då. Huvudsaken är att jag tycker att jag är kul 😉
  God morgon!

  Svara
 3. Gun

  Hahaha, jag är tydligen inte tråkig alls, och har inga planer på att bli det heller. 😀
  Och fötter ska skötas. Och ha lagom stora skor. Helst ska manliga fötter inte synas alls, enligt min åsikt.:)

  Svara
 4. carina

  Haha:-)
  Och för små jeans, det gillar man här. Allt sväller över på alla sidor, och halva rumpan syns. Damerna i fråga kan dessutom bara stå i sina för små jeans…

  Svara
 5. Stattinskan

  Blir man? Elak av klor? Jamen det förklarar saken. Jag tävlingssimmade 4 timmar om dagen i nio år … Då är det alltså inte övergångsåldern som jag misstänkte … Tjohoooo 😀

  Svara
 6. Millan

  Suveräna reflektioner kring viktigt ämne. Flip flops skulle jag aldrig säatta på mig. Dels för att jag inte tycker det är snyggt dels för att de är ett helvete att trampa runt i. Ont är vad man får. Annars vill jag ha en tatuering någonstans. En liten. Fast jag kommer aldrigt till salongen. Annars tycker jag det är fult med stora tatueringar….men insåg efter att ha varit på Skara sommarland att hur många som helst har det numer….man är ute helt enkelt

  Svara
 7. Susanne P

  Då är jag helt före min tid!
  Jag har ingen tatuering men tänkte på en i vårast! Ja, men vad heter det då på ”rikssvenska”!!??
  I vintrast, i vårast, förra sommaren, i höstas….säger man inte så?? 😉
  Så säger vi och det brukar bli så bra så… 😉
  Kram

  Svara
 8. Ann-Mari

  Nästa gång jag besöker en badplats skall jag lämna korsordet hemma och bara betrakta och filosofera över dina reflektioner 🙂
  Kul läsning!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.