Godispåse XXXL

Förut fanns det godispåsar. Jag fick sådana själv på lördagarna och jag köper dem nu till mina knoddar.

Så kom goodiebagarna. (Eller goodiebagsen?) Jag vet inte riktigt när de kom, men plötsligt delas det ut goodiebags lite här och var. Trevligt. En liten reflex med reklamtryck på och kanske en provtub ansiktskräm. Typ.

Jag var på ett event för Pole2Pole, Johan Ernst Nilsons klimatsmarta resa från Nordpolen till Sydpolen, för några dagar sedan anordnat av Skugge & Co. Vi fick en superfin lunch av mästerkocken Andreas Edlund från Pontus. Och ett kort fascinerande föredrag som fick ens egna små resor att blekna snabbare än solbrännan försvann. Därpå uppträdande av en trubadur och kaffe med choklad. Som om inte allt detta var nog i sig fick jag dessutom en goodiebag när jag skulle gå.

Men oj! hoppade ut ur munnen när påsen räcktes fram. Goodiebagen hade fått alldeles för mycket anabola och lämnat godispåsestadiet för att spänna musklerna bland de stora grabbarna. Du vet, Ica-kassarna och det gänget.

Min utsträckta arm var inställd på goodiebagsvikten som max är 483 gram med följden att allt nästan dök i golvet. Endast en reptilmässig reflex räddade klabbet från krosskador.

Vad innehöll den då?

Ja, du. Jag hade tänkt vänta tills i morgon med att berätta.

Men jag gör det nu.

Ni ser bland annat den otroliga fotoboken ”Seven summits” av Johan Ernst Nilson, fyra hudvårdsprodukter från Norwegian Formula, Jo Nesbös senaste, två usb-minnen. Och lite annat.

Vad säger man?

Wow, sa jag.


29 tankar kring ”Godispåse XXXL

 1. murvlan

  Oj så du svänger dig- Ja det är väl bara att tacka och ta emot, men de (arrangörerna) vill väl locka till resultat också.
  Ja man har genom sina yrkesår fått många kassar, men också passat sig för att det i yrket kallades mutor…
  Men njut av det du fick, det låg väl på en annan ”friare bog”.

  Svara
 2. Peterlarson

  Jag säger också ”Wow”!
  Men till Johan Ernst Nilson, en riktig äventyrare som imponerar stort, både med sina prestationer och sin ”mission”. Det får mig att inse att jag är en riktig amatör, om än en glad och ändå lite stolt sådan för det lilla jaf har klarat av och varit med om.

  Hudkrämerna struntar jag ärligt talat rätt så fett i. Men jag är avundsjuk på att du fick boken och fick träffa författaren.
  Grymt!

  Svara
 3. Susanne P

  Det var mej en påse som heter duga!
  Sv. det var jag som stiftade uttrycket: gräset är grönare på andra sidan! 😀
  Kraaaaam.

  Svara
 4. Annelie

  Jo hördududu, det var det här med sminket!
  ”Knacka” ut lite på locket och arbeta in det i borsten, det behövs inte alls mycket! Slå av överflödet och sen är det bara att gå loss.
  Krävs lite teknik, men när du väl fått in det är det helt super!

  Svara
 5. Gun

  Wow, vilken goodiebag! Det är alltid kul att få presenter ju. 😀

  Sv: Hahaha, jag såg inte ens planeterna förrän jag läst din kommentar. Men tack, jag är nöjd.:D

  Svara
 6. Freja

  Åhhh, jag vill oxå få en goodiebag! Jag är aldrig på den typen av tillställningar, hur kommer man till sådana? Misstänker att de inte är så frekvent förekommande i storskogarna här i Norrlands inland….
  Sv: Kanske borde kryddat min kommentar med lite emotikons och *ler*…. Det är kroppsspråket som saknas på bloggen, men i gengäld ger bloggen tillträde till miljöer och kulturer jag annars kanske inte frekventerat så ofta…..

  Svara
 7. Britt

  Frågan är om det kan kallas Goodiebag mer? ”Muta-fett” tycker jag låter mer riktigt på en sån papperstrunk fylld med halva Norge.

  sv: Vilken tur det inte är så många som läser min blogg. Hade ju kunnat förstöra en hel ung generation män ;D

  Svara
 8. Fina Frun

  Det var ingen dålig goodiebag!

  sv: har inte riktigt haft tid fö bloggen på ett tag, jag såg din kommentar om bongoklubben och ett uppdrag om pinsamheter? Ska försöka leta reda på vad du menar.
  Återkommer!

  Kram!

  Svara
 9. Karin

  He, he… Nu är jag här igen. 😀
  Fast egentligen är jag bara här fortfarande, för jag öppnade det här inlägget i en annan flik för att jag tänkte kommentera här också. – Men det glömde jag bort då. 😀
  Nu tyckte jag det var lite många flikar öppna här på datorn när jag kom tillbaka, och PLOPP, så dök den här sidan upp. 🙂

  Vad kul det måste vara att gå på såna där tillställningar och få så fina goodiebags!
  Den där fotkrämen låter ju fantastisk förresten!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.