Dolda budskap

För en tid sen fick jag den här kylskåpsmagneten av min syrra.

Det står: ”Age is mind over matter. If you don’t mind, it doesn’t matter.” [Mark Twain].

Haha, jo den var ju kul. Tur att man har några år kvar tills dess.

 

Sen kom det här vykortet. Alltså ett gammaldags vykort på papper, ett sånt som skickas med Posten. (Tror jag i alla fall. Eller är det Ica?)

”Nu för tiden kan man inte välja, man får ta det man kommer i” står det.

Jag skrattade högt när jag läste, barnen blev nyfikna och jag berättade att moster hade skickat det. 

”Då är den till vänster typ moster och den andra typ du!” kom det med den självklarhet som bara barn kan uttrycka. 

En misstanke, en obehaglig liten rackare, smög sig sedan in i min hjärna: Försöker syrran säga mig något?


20 tankar kring ”Dolda budskap

 1. Mia systeryster

  Äsch då, inte försöker hon säga dig nåt, inte;)
  Sv:haha, men jag är ju medlem i bongoklubben, det är ju därför jag stavar fel, fattar du väl;)(sen så skriver jag så himla snabbt,men det skyller jag inte på;)

  Svara
 2. Helen

  Ha ha had had hade föredragit två gubbs, för då blev det ännu roligare!
  Nä björnen var då orolig! Förstår inte vitsen, blåbär eller lingon!!!
  Näha nu är det slutspånat!

  Nattikramarenmas!
  Helen

  Svara
 3. Ann-Mari

  Oj, det postkortet (med finurlig text) beskrev min morgon; drog upp två olika par jeans till låren, för att sedan konstatera att jag VILLE ha svarta slacks på mig 😉
  Kylskåpsmagnetens text var tänkvärd, och kul ordlek!
  Nu känner ju inte jag din syster, men jag har en tendens att köpa sånt till andra som tilltalar (eller talar till) mig själv…;-)
  Ha en fin dag 😀

  Svara
 4. Småländskan

  Nejdå, jag ska absolut inte kommentera varken från detta eller ditt tidigare inlägg, trots det är mitt i prick. Skulle jag kommentera just detta inlägg skulle jag behöva minst ett eget inlägg. Konstaterar bara.. att ja.. igenkänningsfaktor är det!
  Vad jag egentligen ville säga (skriva) är att det känns hedrande att vara medlem i Bongoklubben, den klubben som jag inte har en aning om vad den har för syfte. Men det är kanske hela grejen? Såna har-ingen-aning-om-varför-grejer gillar jag. Styrelse? Finns det nån sån, eller? Eller vi kör bara på kanske, sen får vi se vartåt det bär. Spännande är det i alla fall!

  Svara
 5. Freja

  Hmm, jag brukar använda det första talesättet, men lite annorlunda och jag hade inte en aning om att det var från Mark Twain. Jag säger ”Age is a matter of mind. If you don’t mind it doesn’t matter…”

  Sv: Ja, enda gången ungarna är i trädgården är när de är ditbeordrade för att plocka sten, så de håller sig oftast så långt borta som de kan….

  Svara
 6. Helen

  Hoppas att dagen förlöpt väl!

  Nu tar jag snart kväller och önskar dig och de dina en angenäm sådan!

  Kramar

  Svara
 7. Diana

  Hon har humor i alla fall 😉
  När min mormor levde så fick hon ett vykort med en manet på av en väninna. Hon tog så illa vid sig, för ordet manet har i holländskan även betydelsen typ obehaglig och lite äcklig människa,(Ett slemmo ungefär.) att hon sa upp kontakten. Gissa om jag var petnoga med vad jag skickade efter det.

  Svara
 8. murvlan

  Sött och omtänksamt….av din syrra. De är härliga, ens syskon….

  På mitt kylskåp en magnet med orden. Jag vet inte en enda kalori som jag ogillar…

  Och jympa livet av sig är inte min melodi, jag GÅR och GÅR….

  Jag ligger på AB:s blogg moget maskrosbarn

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.