Plats kvar i Bongoklubben

– Det är så mycket som man bara ska veta och känna till! utbrister syrran klagande. Och man ska ha varit i Thailand. Nu ska vi till New York och det verkar som det är en massa saker som alla känner till om New York, som inte jag känner till.

– Jaha, vadå, säger jag. Jag har inte heller varit i New York.

– Visste du till exempel att Hell’s Kitchen är ett helt område?

– Va, är det? Jag trodde det var en restaurang, säger jag.

– Det trodde jag med! hojtar syrran.

– Men då får vi väl starta Bongoklubben – vi som inte vet, skrattar jag.

– Hahahaha Bongoklubben! frustar det i telefon.

Sen hör jag inte mer än garv.

Någon fler som vill vara med i Bongoklubben?


24 tankar kring ”Plats kvar i Bongoklubben

 1. Gun

  Hahaha, det är kanske lite så. Man ”ska” veta vissa saker enligt vissa människor. Jag är också med i bongoklubben. Har inte varit i Thailand. Eller jo, på Bangkoks flygplats en timme. Det var fint där, haha. Det med Hells Kitchen visste jag. Men innan jag var i New York -09 hade jag ingen aning, utan trodde också det var en restaurang. 😀

  Svara
 2. Freja

  Hahahaha, jag är helt klart med i Bongoklubben! Och jag har inte varit vare sig i Thailand eller New York…..

  Svara
 3. Snyggmormor

  Hehehe…Jag har inte heller varit i NY…Men vill väldigt gärna dit. Jag kan vara medlem så länge….

  Ha en härlig helg!

  Kram krma

  Svara
 4. ewa pihl

  Anmäler mej direkt till Bongoklubben!!!!..pust..
  Och de där affärerna går jag ALLTID TILL. Speciellt till dom där de tuggar tuggumi och tittar lite slött upp med nykråsade ansikten, o öh” vad vill du gamla kärr….då”..Och så FORTSÄTTER de prata hoojooj.. Sanningen att säga finns det underbara servicemänniskor som jämnar ut marken lite. Då går jag tillbaks och ger DOM mina surt förvärvade pengar (försäkringskassans alltså.. hupp..) Gla’Lörda’önskar dej Pihlan..

  Svara
 5. Småländskan

  Anmäler mig till Bongoklubben! Resvan är jag, har faktiskt varit i Thailand också för tusen år sen, långt innan ”alla andra” varit där. Det bästa med att-inte-veta-resandet är just att upptäcka det andra inte upptäckt. Alltså göra sina egna upptäckter.
  Hurra för Bongo!

  Svara
 6. Helen

  Nu önskar jag dig och familjen Nattinattisussagöttdrömsött!
  Å en vår kram kommer med på en släng!
  Helen

  Svara
 7. murvlan

  Jösses flickor! Bongoklubben är MIN klubb. Har varken sett New York eller Thailand och längtar inte till det ena eller andra.

  NY för att det är så långt och jag inte når dit med bil. (Vägrar gå ombord på en stålfågel)
  Thai för att diktaturen och prostitutionen leder alla i ett fördfärv.

  Kärlek säger män som knutit vänskapsband med en stackars ”Thaia”.
  Diktatur? Vad kan vi göra åt det? Säger Svensson och reser…
  Fy!

  Svara
 8. Ama de casa

  sv: Alltså… På typ 3000 meters höjd med massor av sol och snö, då BLIR näsan röd hur mycket man än smorslar in sig med solblockare…
  Hahaha! Jag har faktiskt använt undervattenskameran nu ett tag, och den har inbyggt raster så man ser streck som man kan utnyttja. Den andra kameran har fått nån ”brännskada” på linsen och det är inte så kul med fläckar på alla bilder…

  Svara
 9. nattstad

  Hej Jag heter Jill och arbetar på Nattstad. Skriver till dig angående
  din blogg på metrobloggen.se.

  I fredags gick Metrobloggen.se ut med att de lägger ned verksamheten
  den 25:e april. Nattstad kan nu lugna alla oroliga – vi har tagit fram
  ett superenkelt verktyg för att flytta alla inlägg samt bilder till
  Nattstads bloggportal.

  Förutom att Nattstad erbjuder ett modernt bloggverktyg som vi
  förbättrar kontinuerligt, har alla som bloggar hos oss möjlighet att
  tjäna pengar på sin blogg.

  Läs mer om hur du flyttar bloggen här:
  http://www.nattstad.se/magazineread.aspx?id=1483

  Läs mer om hur du tjänar pengar på att blogga på Nattstad:
  http://www.nattstad.se/magazineread.aspx?id=1430

  Kontakta mig om du har några frågor!

  //Jill Carlegrundh
  Nattstad.se

  Svara
 10. Mia systeryster

  När det gäller Thailand så kan jag anmäla mig till Bongoklubben, men just New York kan jag ganska mycket om eftersom jag varit där ett par gånger;)

  Svara
 11. Britt

  Jag är nog också en Bongo…om det innebär att man inte kan någon geografi, nutidshistoria eller har gjort några längre resor.

  Svara
 12. Stattinskan

  Haha, jag anmäler mig också omedelbums. Det enda jag vet om New York är att dottern bodde där under ett halvår – och det är väl knappast att vara påläst 😉

  Svara
 13. Ulrika

  Jag älskar att resa, har varit i Thailand och VILL till New York, har inget som helst lokalsinne och hittar aldrig tillbaka till samma plats två gånger…Vet inte om jag platsar i er klubb, men jag VILL, jag VILL, jag VILL också vara med! Särskilt om det blir fråga om studieresor. Gärna till New York…;D

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.