Det mest onödiga jag någonsin köpt

”Det där måste ändå vara det onödigaste du någonsin köpt”, säger sambon och tittar med ett överlägset leende på mina fina ministekpannor.

Va?! Fattar han ingenting? tänker jag. Lite förnärmat, ska erkännas. Kan det vara sant att han inte ser hur urgulliga de är? Att man blir glad av färgerna? Att de är precis lagom för ett stekt ägg, en portion köttbullar, en korv eller två? Att de är helt perfekta för en enmansomelett?

Till och med när det är purjolök i?

Och lite ost?

Sen slår det mig. Han fattar verkligen ingenting om han tror att de söta stekpannorna är Det Mest Onödiga jag har köpt.

Hahahahahahahaha! Slår mig på knäna och frust och stånk. Moahahahaha!


23 tankar kring ”Det mest onödiga jag någonsin köpt

 1. Susanne P

  Men de var ju jättesöta!! Och jättenödvändiga!!
  Förstår han inte det?
  Och du har två stycken också…så då kan du göra omelett till två stycken, samtidigt! 😉
  Sv. näää…jag kommer nog aldrig att säga ”äntligen måndag”!! ;D
  Kram

  Svara
 2. Stattinskan

  Äsch, män är ju helt uppe i det blå när det gäller jätteviktiga ”kan-vara-bra-att-ha-grejor” ;-D
  SVAR: Metro har käkat upp en hel del inlägg för mig också den senaste tiden. Inte underligt att matkontot blir dyrt (fast när jag tänker efter är det ändå lite märkligt att det är JAG som går upp i vikt)
  Haha, Mr Beanbil … Jag har värsta lyxåket med alla tänkbara finesser som TV-skärmar i nackkuddarna och spelkonsoller och annat smått och gott (nu ska den bort för jag har inga kottar ser på film i baksätet och för övrigt ruinerar den förbannande bensinslukaren mig … jäkla V6:or) … Blev faktiskt lite pigg på en Beanbil istället ;-D Tack för tipset söta du! 😀

  Svara
 3. Helen

  Söta, om nu stekpannor kan vara det!

  Tur att han inte har en aning, låt han tro så bry dig inte om att ge dig in i någon förklaring!

  Kramar
  Helen

  Svara
 4. murvlan

  Har också så små, men mina vickar
  Och min man vet inte ens att det finns så små stekpannor.
  Han vet överhuvudtaget inte att jag finns inne – just nu gastar han: Var är du!? – Och jag sitter i ett nära angränsande rum!!! Och kollar/bloggar…
  Ja Jösses Amanda. LIvet är som en rundgång, sometime.

  Svara
 5. Freja

  Hahahahaha, gissar att du köpt massor med mer onödiga grejor, det har i alla fall jag… Till exempel mina döskallemobilsmycken….. Hur kan han tycka att matlagningsattiraljer är onödiga, de är ju livsuppehållande 😉

  Svara
 6. Britt

  Hade också såna….för 40 år sedan 🙂
  Mamma var inte så glad när jag använde dem på spisen…för det hade hon ju inte tänkt fast de var helt funktionsdugliga. Jag älskade att smälta ost i mina…med varierande resultat. Jag var inte gourmetkock precis vid 6 års ålder.

  Svara
 7. Ama de casa

  sv: Nej. Tyvärr är jag inte ett dugg knäpp utan en ovanligt extremt seriös människa!
  (I alla fall efter att jag fått mig lite vin och en carajillo 😉 )

  Svara
 8. Ann-Mari

  Jättesöta, och uppiggande färger! Hade jag inte min lilla, väl inkörda gjutjärns stekpanna för min morgonomelett, hade jag också velat ha dem!
  Och också låtit mannen tro att det var det mest onödiga jag köpt 😀

  Svara
 9. Camilla

  Vad vet karlar om köksredskap?
  Dom där små söta stekpannorna är ju bara ett MÅSTE, att ha. Som Galltvål,ungefär 🙂
  God morgon på dig!

  Svara
 10. Annelie

  Åååååh vilka söta pannor! Såna MÅSTE jag bara ha!
  Onödiga???? Nä Guuuuud nej!
  (Jag ler också lite i mjugg, Staffan har heller ingen aaaaaning om vad jag köper ibland, som VERKLIGEN är onödigt.)

  Svara
 11. Ama de casa

  sv: Jag slog upp både ordet knäpp och seriös och förstod ingenting alls… Kan bero på att jag använde mitt spanska lexikon? 😀

  Svara
 12. Gun

  Nämen hahaha, såna där stod jag och tittade på på Åhléns idag! Jag blev helt betagen av dem, så små, söta, fina, och försökte komma på en anledning att köpa en. Jag funderade ett tag på Lilla Mu, hon kan leka med den, men när jag stod där och funderade kom en stor utländsk familj och började titta, pilla, fnissa och skratta åt de små pannorna. Då gick jag. Men jag vet ju var de finns..:D

  Svara
 13. Ulrika

  Hahaha!! Låt honom fortsätta att leva lycklig i den tron, och gläd dig i hemlighet över dina onödor och oumbärligheter! ;D

  SV: Tack snällis! Nu är jag tillbaka igen, tror jag. Ska försöka leta fram fyndigheterna, bara. Tack för att du väntat. Kraaaam.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.