Ärligt talat

När folk börjar med att säga ”ärligt talat” eller ”uppriktigt sagt” då ska man vara beredd på en liten lögn, eller ett litet utbroderande, bortförklarande, förskönande, ställa-sig-själv-i-bättre-dager-anförande.

Nu undrar jag hur många det var som såg att råttorna i avloppet i förra inlägget var en självhäftande plastfilm som jag har klistrat på badrumsgolvet?

(Okej, jag erkänner: Jag har inte blivit helt vuxen när det gäller vissa saker. Practical jokes till exempel. Eller praktiska skämt som det (eventuellt) heter på svenska.)

Nänänänänä – hur tänkte du svara nu?

Ärligt och uppriktigt var det.

14 tankar kring Ӏrligt talat

 1. Ama de casa

  Ärligt talat – och nu menar jag det uppriktigt – så var det ju synd att du inte fångade den och hade den i en liten låda ändå 🙂

  Svara
 2. Helen

  Jag tordes inte skriva vad jag trodde, var rädd att påverka andra. Så nej, jag har ju riktiga!

  Står på tå, jo för att mota celluliterna och så gör man som Lanefelt (idé men för gammal) sa: kniiiiip. Två i en.

  Sov såg gott ”skojare” där!

  Kramkram

  Svara
 3. Svorskan

  Jag såg, eller i varje fall var väldigt övertygad om att det inte var äkta. Men UPPRIKTIGT sagt (:D) så tycker jag det är precis som det skall vara i blogg-världen. Här är inte poängen om allt är helt sant, poängen är att man skriver det man vill ha sagt. God morgon!
  Sv: Tusen tack!

  Svara
 4. Annelie

  Jag trodde också du hade lånat bilden.
  Var har du fått tag i detta? Jag tyckte absolut den var nåt för mig, har också lite ”omogen” humor!

  Svara
 5. Annelie

  Ang, sepiabilden: Nej det är inte sonen. Däremot skulle jag fota sonen med familj när jag fick syn på detta par på Ulriksdals slottsträdgård. Dom hade också valt detta som bakgrund, och jag passade på att snika till mig ett par bilder….

  Svara
 6. Annelie

  Det gör jag gärna! Jobbar du i Täby eller..?
  Och Ulriksdal eller heller ingen dum idé faktiskt, jag har aldrig ätit där. Det vore inte alls dumt! Bra idé…..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.