Rynkiga tänder vill ingen ha

Det senaste tillskottet i kampen om evig ungdom är anti-agetandkräm. Okej, rynkiga lär väl tänderna inte bli men visst påverkas de av åldern precis som resten av kroppen.

Jag undrar hur det funkar. Det kanske är blekmedel i för vitare leende, något magiskt som drar ner det tandkött som börjat krypa uppåt, någon typ av fixerings- alternativt gjutningsfunktion som förhindrar tandlossning. Vad vet jag. På förpackningen använder man nämligen bokstäver i storlek 0,5 eller så, så det är helt oläsbart för 40+-ögon.

Snygg förpackning är det i alla fall.

13 tankar kring ”Rynkiga tänder vill ingen ha

 1. Ia

  Sv; Näe, inga försvunna grannkärringar i 37:an…men jag kan inte hjälpa att det nånstans ringer en klocka…ska kolla om jag har några fler nummer liggande och skräpar…rensade dock i helgen så de kan ligga i soprummet…hur långt ska jag gå i mitt letande 😉

  Svara
 2. Annelie

  Oj då, nej såna rynkor vill jag inte ha.
  Vad bra att du gillade bilden, jag ÄR ju en väldigt len och mjuk människa, då BLIR det såna bilder! *asgarv!*

  Svara
 3. Helen

  Ha ha, det kanske är för att man ska bli ”len i käften”!

  Nä det fattas ingen textrad, men hur jag än gjorde så fick jag inte bort det där gemena v:t, däremot fick jag bort lö, för all kan väl se att det var ett löööööööööööööööv. Hade ngt annat i tankarna innan typ: Får jag löv! Nej tack jag dansar inte men du kan få kratta……hua så dåligt! Kr am Kr am vet du vad det är??

  Svara
 4. Snyggmormor

  haha…funderade över den tändkrämen och tänkte…Men herregud!!! haha…

  Sv: jadu, det där ”Farmor Ankaskorna” var nog bästa köpet och DYRAST! Men, jag ska tänka på dig om jag tröttnar vilket jag har svårt att tänka mig att jag ska göra eftersom det är en ganska tidlös(?) sko…
  Kram från Snyggmormor

  Svara
 5. Susanne P

  Ja, vad de kan hitta på men det värsta är ju att man går på allt… 😉
  Gick det bättre att kommentera hos mej idag eller var det segt nu med?

  Svara
 6. Svorskan

  Hahaha! Så dumt! Det är så många skapade behov i dag, allt för att just den producenten vill sälja just den produkten.

  Svara
 7. Stattinskan

  Jag har provat och det enda som hände hos mig var att jag inte fick bort fläcken från tandkrämen när jag spillde lite på min nya, snygga tröja. Inte ens klorin klarade av den …
  Gomorron

  Svara
 8. Helen

  Good mooooorning! Hör du mig?
  Skulle kanske källforskat lite om knäppa dagen, att jag aldrig lär mig! Idag är det en vanlig onsdag tror jag……med förhoppning att det blir en fin dag för oss båda!

  Morgonkramar

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.