Protes(t)bröst

Jag köpte nyligen en ny behå. Jag tycker inte om att köpa behå. Faktiskt så tycker jag riktigt illa om det. Så pass att man kan säga att jag hatar det.

Den sort som jag brukar köpa och som inte kräver provning finns inte i svart. Och det var en svart behå som behövdes nu.

Alltså tog jag första bästa som passade någorlunda, utan tråkiga pysa-över-effekter åt något håll. (Läs gärna ”Ingen mer bulldeg i behån!”)

Vad jag inte visste är att man numera måste LYSSNA på behån. Det gjorde inte jag.

Så nu har jag en behå som knarrar. Lite jobbigt är det. Omgivningen tror nog att jag har proteser.

Obs att bilden varken har med mig eller mitt behåinnehåll att göra.


17 tankar kring ”Protes(t)bröst

 1. Snyggmormor

  Tillåt mig småle…Det är ju ångestframkallande att köpa bh. Jag har också en favorit och vet du vad? den finns inte i vitt längre…ahhhh…För ett par veckors sedan provade jag en annan av samma märke och den satt som smäck, jag köpte två! Skitdyra!

  Klem

  Svara
 2. Helen

  Lyllos mig då, som älskar hösten av en enda anledning, behå avtagning, fleece påtagning och de får sin frihet åter (utom i finare sällskap då stängs de in igen) Gå till Triumph och handla där, suveräna med hjälpsamhet och perfekt passform! Tack! Ja, skämten och öppenheten är nog ett måste för att hålla näsan ovanför ytan!
  Sussa sött! Kramar Helen

  Svara
 3. Henrik Olsson

  Aldrig tänkt på knarrande bhs, men å andra sidan använder jag inga heller 😛

  Sv: Nä, miljön är värd att värnas om! 🙂

  Ha en fin dag!

  Svara
 4. Millan

  Intressant med knarrande bh. Jag har mest haft problem med knarrande sadlar till hästen. Blir pinsamt när hela ridhuset fylls av knarrljud. Om jag köper en sån bh som du har kanske det blir extra knak liksom. Förmodligen värt ett försök./Millan

  Svara
 5. Ia

  Känner igen problemet…men om Du gör som Helen tipsar och som jag också har upptäckt…gå till Triumph så är problemet ur världen!!! Men…det är lika jobbigt att prova bh där som på alla andra ställen 😉

  Sv; Lustigt…jag hade faktiskt skrivit dett amed modersmål och fadersmål och faderskapsmål också…men fick ingen kläm på det 😉

  Svara
 6. finafrun

  Jag vet! Åh vad tråkigt det är att prova BH, man behöver ju oftast gå igenom en hel hög, för att hitta en som passar någorlunda…

  sv: ang kommentarerna på FinaFruns blogg så är jag så velig med att komma ihåg vilka jag har svarat på och vilka jag glömt, så därför valde jag ”godkänna innan publicering”, på så sätt så vet jag ju att alla opublicerade, är obesvarade. Men jag gör dem synliga så fort jag hunnit svara på dem 😉
  Jag ääälskar att läsa kommentarer men vill också verkligen svara på ALLA.
  Dina är alltid kul att läsa!
  Kram

  Svara
 7. Annika

  En knarrand bh … Hehehe.Jag brukar få sändning i mina. Att bygeln sliter sej och helt plötsligt sticker ut ur tröjan. Också irriterande. Jo nu e man tebaks i gamla svedala. Ska försöka skriva nåt, dels har förbundet bett mej. Men hujedamej så svårt. Har aldrig upplevt en konstigare tripp. Himmel o helvete. skitkul o döjobbig. alldeles för svåra föreläsningar och de bästa jag hört … Träffat massor av bra o hemska människor. snacka om att jag känner mej schitzofren.
  Balen lämnade jag långt innan dansen började. He he. Tappade iofs läppstiftet men inte f…n var det nån som plockade upp det … Ja Jösses … pokonis A

  Svara
 8. finafrun

  Fick precis reda på att jag blivit nominerad till ett blogg-kontrakt på mama.Det skulle betyda mycket för mig med en vinst, då jag skulle kunna ägna mer tid åt mitt skrivande, som jag älskar!
  Vill du hjälpa mig så röstar du på *Fina Frun* här:
  http://www.mama.nu/mamabloggare/?view-id=28437

  Vill du inte, så gillar jag dig ändå!
  (f´låt för reklamen;)

  Svara
 9. millan

  Nä jag vet inte vad jag gjort. Fast pållarna är fortfarande rädda för små plastpåsar eller för det mesta när det är blåsigt ute……hm

  Svara
 10. Znogge

  Jag köpte nyligen t vå nya som sitter perfekt. Snygga och till rätt pris. Men… De knarrar också. Otroligt irriterande! Trodde nästan jag var ensam om fenomenet men tack och lov inte.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.