Bloggutnämning! Jag är som ett körsbär!

Vad glad jag blir! Fina Frun tycker att jag är söt som körsbäret på bakelsen och förärar mig denna bloggutnämning. Eller är det kanske det jag skriver? Strunt samma, kul att få den i vilket fall som helst, tack!

 

Med utnämningen (=awarden för dig som har brister i svengelskan) följer några uppgifter:

 • Jag ska nämna tre saker/personer som ligger mig varmt om hjärtat.
 • Jag ska visa er en av mina favoritbilder.
 • Slutligen ska jag skicka utnämningen vidare till fem av mina favoritbloggare.

Mina tre hjärtan är:

 • Familjen och då allra främst Kloker och Krusidullan.
 • Vännerna, de som är äkta vara.
 • Att skriva. Eller lakrits? Men choklad då? Hmmm… hur gör jag nu?

En av mina favoritbilder är denna, tagen på en barnteater för några år sen. Båda knoddarna satt i mitt knä och hade nästan slutat andas (och cirkulationen i mina ben hade upphört men vem bryr sig?) så spännande var det. Titta på deras ögon!

Jag skickar vidare denna bloggutnämning till:

 

14 tankar kring ”Bloggutnämning! Jag är som ett körsbär!

 1. Käringen mot strömmen

  Tack snälla rara du! Det var mer än hedrande med denna award!
  Hade varit mera aktuellet med sämsta recept utnämningen, wohaha! Du är så guylliiiggg! (ska höras inte läsas) Kramar till all of you! Helen

  Svara
 2. elina

  åh, man tackar ödmjukast!! det är nog den första och sista awarden jag får:-) ha det!!!!!

  Svara
 3. Annelie

  Nämen Tack! Vad glad jag blir! Det är klart jag accepterar den, fattas bara annat!
  Tar tag i det ändera dagen, jobbar inatt.Sover halva dagen imorgon och sen hämtar vi en av prinsarna. Så helgen är vikt för lite gos med Liam!

  Svara
 4. Henrik Olsson

  Det är alltid roligt att bli en av de utvalda! 🙂

  Sv: Jag har skrivit mycket under mina år, men de senaste åren har pennan legat på hyllan. Vi får väl se vad som händer 🙂

  Svara
 5. Ia

  Oj, tack!!!! Ska absolut ta hand om den när blogg.se väl fungerar som det ska igen 😉

  Måste ju tänka till lite först 😛

  En fantastisk bild på Dina barn, jag önskar att det funnits digitala kameror när mina barn var små…med den analoga hade man ju faktiskt inte råd fota så mycket och nu är dom inte lika söta 😉

  Svara
 6. Helen

  Gomiddag! Så ung jag måste vara då för det som tar tid är badet cirkus 30 min. Sköt om er, kramar från ett grått Skåne! Helen

  Svara
 7. Millan

  Gratulerar! Du skriver väldigt bra, så den är du värd! Annars ang din kommentar… så borde varje hem ha en prickig inneboende hos sig. Livet blir liksom mkt mer färgstarkt då…och mer oförutsägbart../Millan

  Svara
 8. Annika

  GRATTIS … Den är du värd … Jappselut. Visst kan du testa för parkinsongenen … Finns två aber i mina ögon… 1, Dyrt som satiken. 2, Tänk om edt aldrig bryter ut … Då har du oroat dej i onödan. Kommer dom på hur de ska bota om de vet om genen, då blir det annat. 25 koppar kaffe varje dag i 25 år … Tror banne mej jag föredrar mr P … pokonis A

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.