Mördande sommar

I alla år har jag trott att jag är en genuin djurvän. Snudd på präktig genomgenuindjurvän som har tyckt att även de äckligaste djuren ska behandlas med respekt. Så fel jag hade. Sedan vi blev med tomt för några år sedan har jag upptäckt en ny sida hos mig själv. Den mordiska.

Mitt mordiska jag ligger i träda en stor del av året för att vakna till liv ungefär samtidigt som vitsipporna blinkar blygt i backarna. Då känner jag det första pirret: Hur ska det bli i år? Ska det räcka med några förebyggande mord eller kommer det att bli megamassmord som för några år sedan?

Eftersom jag på intet vis uppskattar den här nya sidan hos mig själv, har den snöfyllda vintern glatt mig. Jag har tittat på de enorma snöhögarna och tänkt: ’Nu fryser de ihjäl! Ha!’ Fel igen. De äckliga äggen har legat där och myst och gonat sig eftersom snön har fungerat som ett värmande och skyddande täcke. Bah! Nu kommer de fram, extra hungriga, extra många, extra slemmiga, extra allt.

Ut med fällor, gift och pet-flaskor med öl i. För i sommar vill jag känna gräset under fötterna, njuta av dahliorna och plocka jordgubbarna till barnen. Och då måste de äckliga, allätande kannibalerna bort. Mördarsniglarna. Jag är en mördarsnigel-mördare.


AB

6 tankar kring ”Mördande sommar

 1. Helen

  Vattenpump tack! Inga sådana i sikte, bara regntunga moln med en massa innehåll i! Plocka jordgubbar……..ha, då måste man ha plantor först och några sådana finns ej (går det bra med ej och inte inte) däremot så blommar de självsådda smultronen! Färska gubbar blir det ändå för man kan köpa dem på Maxi för två tjugor och en femma!Här kan man ju lägga ut texten lite!
  Du har så rätt, irriterade mig på Timell i sista avsnittet av Äntligen hemma, när han i slutet tackade så HEMSKT mycket (ä va fan) x 3!
  Ha en härlig kväll i regnet! Kramar H

  Svara
 2. Helen

  Tackar för kommentaren och nu är raden ute på bloggen och bara för dig så är det lille Troy R.D som är på bilden. Numera går han som ridhäst i Karlskogatrakten………Ha en fin lördag och travet går kl. 1800. Idag var det riktigt svårt och det blev ett riktigt käringatips……….fegt med bara 1 spik! Kramar H

  Svara
 3. Helen

  Jamen, det är ju inspelat och jag trodde att du lämnade in det på nätet och där är det spelstopp kl.14.15 el 14.30……….men blir det ngt så delar vi då. Nu skall hästarna in och sen bänkar vi oss! Och när vi jobbat hem dem så skall en ljummen färskpotatissallad tilllagas med räkor, sparris, babyspenat m.m och pepparrotsdressing. Sköt om er o kram!

  Svara
 4. Elina

  hallå…kul inlägg, högklass i vanlig ordning….nu har jag länkat på dig på min amelia blogg…så man lätt kan gå in hos dig och läsa lite:-) ha det! och ja det är då fan att man måste styra upp lunch åt ungarna istället för att bilda dem med bild??

  Svara
 5. Helen

  Köpte du en triss eller ngt annat i spelbutiken?
  Det blev ett antal 5:or, men de gav inget så du hade tur att du inte hann! Den potten går över till nästa vecka så då är det Jackpot igen!
  Hoppas dagen och kvällen varit bra! Kramar H

  Svara
 6. Helen

  Har nu försökt svara på mail men Telias mail har retat upp undertecknad! Man kopplas ner helt hastigt…….när man skall svara eller skicka, då är sessionen slut!! Det blev ett antal femmor på raden och normalt hade det gett insatsen tillbaka……..men det blev jackpot ist! Solsken hela dagen, dock inget bikiniväder!
  Vi hörs! Kramar H

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.