En åttaåring berättar

Så här kan det låta en vanlig middag hemma hos oss när åttaåringen ska berätta något:

Ska jag berätta? Det här är sant, jag lovar!

Mmmm det var… jag vet inte vilken av dom det var… men aaaa, vi säger att det var Ed, så kom värsta! hahaha! aaaa, men bakom honom och det såg inte han, åsså värsta, pschuing pschuing (jamen försök själv om du är så bra på att skriva hur ett rött lasersvärd låter. Inte ett blått.) Mmmm men då drog han fram hehehe! värsta peppraren och bara aaaa, värsta pepprade han och Ed, jag tror det var den andra Ed, aaa han ba gjorde typ värsta volten.

Allt är fullständigt solklart och jättecharmigt. När man hör det eller något mycket liknande för åttahundratrettiofjärde gången spelar det ingen roll om det är solklart eller ej och charmen har förbytts mot en sprittande oro att mitt barn har värsta bristen i sin typ kommunikationsförmåga.


5 tankar kring ”En åttaåring berättar

 1. annika.laack@live.se

  Jag tror kidsen av idag har utvecklat ett nytt kommunikationssätt … Så att vi … deras mossiga föräldrar inte begriper ett jota …
  I alla fall har jag lyssnat på samma typ av läte och tänkt samma oroliga tankar … He he … Det har rättat till sej med den första … One more to go … ha en bra dag …pokonis A

  Svara
 2. E

  he he…ja det är samma bekymring med en 8 åring här med…men danska motsvarigeheter för bah…aaaa…typ ….liksom…asså….shit…

  Svara
 3. Helen

  Svårt att komma in ibland här du……men nu gick det! Här är det ju mest gnägg i de flesta varianter, men du lär han snacka, ja det som vi gjorde när vi var små, heter något som jag just nu inte har en aning om, men sova blev väl sosovova eller nåt däråt. Han den yngre maken kan icke dra sig till minnes, så hjälp sosakoknanosos………..
  Sov gott! Kramar H

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.