Man får inte slå sin man

Inte ens lite. Fast man vill ibland. En liten tjottablängare bara, för att markera sitt missnöje. Som jag ville i morse när jag nyduschad och precis påklädd klev ner för trappan och möttes av orden:

”Kan du lämna barnen idag? Jag hinner inte.”

Då har han ägnat tjugo minuter åt att leta fram en annan väska och sedan flytta över allt innehåll. Portfölj kanske det heter förresten. Det är en myt att det bara är kvinnor som gillar väskor. Hemma hos oss är det tvärtom.

Så med blött hår, opiffad, ofrukosterad och framför allt okoffeinerad fick jag åka till skola och dagis. Och även om jag ville dela ut en rak höger, så hade jag inte orkat. Inte utan mitt morgonkaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.