Bloggkärleksveckan: Till M

M, min kära vän, det här är till dig. Du är en sådan där vän som alla borde ha minst en av. Vi hörs inte av så ofta, ibland kan det gå flera månader mellan mejlen eller samtalen. Vi umgås inte så ofta – du har ditt och jag har mitt. Men vi vet ändå att vi finns där, för varandra när det behövs.

En vän är någon man kan lita på till hundra procent. En vän är någon som man kan prata om allt med. En vän är ärlig och kan säga om klänningen är bra eller ej. En vän ställer upp när det behövs. En vän har både en kram och ett uppmuntrande ord att komma med. Sådan är du.

Vi har hängt ihop i tjugofem år nu om jag har räknat rätt. Det är länge det. Jobbiga chefer, olyckliga kärlekar, bröllop, skilsmässa, lyckliga kärlekar, flyttar, barn, död – mycket har hänt. Och säkerligen har vi en del framför oss också.

M, jag vill bara säga att jag är så tacksam över att du finns och att jag är stolt över att du är min vän.


Bloggkärleksveckan är en idé av ’Nakna sanningen’ att vi ska sprida lite kärlek med våra bloggar och vi ska göra det genom att blogga om någon vi gillar.

4 tankar kring ”Bloggkärleksveckan: Till M

  1. Krönikören

   Hej Kristoffer! Tack för dina snälla ord, de värmde. De goda gärningarnas sida ska jag absolut kolla på, tack för tipset!

   Hälsningar
   /Krönikören

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.