Gredelin business

Visst är det konstigt att det är helt lagligt att som bordellmamma eller prostituerad sälja sina tjänster men det är ett brott att köpa dem? Jag kan se banktjänstemannen framför mig när bordellmamman kommer in för att ansöka om lån till sin planerade rörelse. Affärsidén är bra i och för sig, men målgruppen – ja där finns det lite brister. Målgruppen är ju faktiskt kriminell – vilket är en anings problematiskt.

Hur är det med det här egentligen? Om jag har fattat det rätt så är det med Storebrors goda minne som man får ha och driva olika prostitutionsbusiness, betala arbetsgivaravgift, skatter och hela konkarongen. Är det moms på sexförsäljning? Man måste ju få marknadsföra sig också, eller? Men kunden, klienten, torsken begår ett brott vid köp och alla kan inte bortförklara sig med att de frågade efter vägen. Klurigt.

Hur klassas skatter och avgifter som staten gärna tar hand om, är inte de olagliga? Hmm, få se nu: säljandet är lagligt, köpandet är olagligt, hur blir det då med arvodet, betalningen eller vad det nu heter? Vita pengar? Svarta pengar?

Nej, så dum jag är! Det är ju gredelina pengar förstås!


DN, AB, AB, AB,AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.